Fesztivál

9. Paloznaki Jazzpiknik

Paloznaki Jazzpiknik
2021. július 29. (csütörtök) 14:00 - 2021. július 31. (szombat) 23:00

Helyszín:


Az idei balatoni fesztiválszezonban július 29-31. között ismét felejthetetlen három napot biztosítsanak a jazz, a funk és a soul szerelmeseinek Paloznakon. A festői szépségű Balaton-felvidéken, a fűben ülős pikniktől a klubhangulaton át a nagykoncertig, a jó boroktól a fantasztikus zenéig minden együtt lesz a Paloznaki Jazzpikniken!
A jazzrajongók számára nem is végződhetne örömtelibben a mögöttük álló, minden tekintetben rendhagyó év, mint a Jazzpiknik 2021-es fellépőinek bejelentésével! A szervezők bizakodók a 2021-es nyarat illetően, néhány fellépőt már most is elárultak: július 29-én nekünk fog zenélni a Level 42, 30-án a latinos temperamentumú, fergeteges bulit ígérő Caro Emerald, majd 31-én az Kraak&Smaak utánozhatatlan hangjai töltik be a csillagfényes paloznaki éjszakát.


Július 29-31. között a jazz mellett a gasztronómia oltára előtt is tiszteletüket tehetik a piknikezők: idén 9. alkalommal rendezik meg a Paloznaki Jazzpikniket, válogatott street food kiállítókkal és balatoni borokkal.Három nap jazz, funk és soul, a nyári piknik élményével együtt: a Paloznaki Jazzpikniken a fűben piknikezve, exkluzív gasztronómiai élményekkel gazdagodhat a különlegességekre vágyó közönség, miközben klubkoncerteket hallgatva, a jazz nemzetközi sztárjainak dallamai hullámoznak a Balaton-parti domboldalon.3 nap alatt 4 színpadon, közel 40 koncertet hallgathat meg a fesztiválokra éhes közönség. A tavalyi kényszerű szünet után nem csak a piknikezők lelkét simogatják a fesztivál szervezői, de a holisztikus szemlélet jegyében a testi jóllétre is kellő figyelmet fordítanak, ezért az idei Jazzpiknikre különleges ételkiállítókat válogattak össze.