Fesztivál

Belvárosi Művészeti Napok - BMN 2022

Budapest, belváros
2022. szeptember 22. (csütörtök) 11:00 - 2022. szeptember 25. (vasárnap) 23:00
Ingyenes

Helyszín:

Budapest, belváros
1000 Budapest, A belváros utcái

A rendezvény négy napjának progjamjai között mindenki találhat magának kedvére valót. Mindenkit várnak szeretettel! Ünnepeljétek együtt a művészetet 2022. szeptember 22-25. között a Belvárosban!


"Egy festmény látványa, egy koncert meghallgatása, egy színdarab megtekintése mindig hatalmas élmény. Amikor mindezt kiváló társaságban tehetjük és megoszthatjuk egymással az alkotás által kiváltott érzéseinket, az csak fokozza ezt az élményt. A Belvárosi Művészeti Napok immár 12 éve erről szól. Összejövünk, találkozunk és átadjuk magunkat annak a pezsgésnek, amit a sokszínű kulturális és művészeti programok garantálnak számunkra.
Idén is töltekezhetünk zenével, irodalommal, képzőművészettel, sőt magunk is alkotókká válhatunk betekintve a mozaikkészítés és a bútorfestés rejtelmeibe. Ezúttal is változatos repertoárral gondoskodunk arról, hogy mindenki megtalálja a kedvérevalót: a meseszínháztól kezdve Szabó Magda költészetéig, a klasszikus muzsikától a népdalokon át Cseh Tamásig, a festészettől a szobrászatig."