Fesztivál

Budapest Central European Fashion Week

Főőrség és Lovarda / Budavári Palota
Szépművészeti Múzeum
Deák Palota
2022. február 04. (péntek) 15:00 - 2022. február 06. (vasárnap) 20:00

Helyszín:

Főőrség és Lovarda / Budavári Palota
1014 Budapest, I. kerület, Hunyadi udvar Budai Vár
Szépművészeti Múzeum
1146 Budapest, XIV. kerület, Dózsa György út 41.
Deák Palota
1052 Budapest, V. kerület, Deák Ferenc utca 15

Nézd az első sorból a magyar és regionális tervezők aktuális őszi-téli kollekcióit!

A Magyar Divat & Design Ügynökség kilencedik alkalommal rendezi meg a közép-európai régió központi divateseményének számító Budapest Central European Fashion Week-et. A szezonban három helyszínen zajló esemény kihagyhatatlan program a divat világa iránt érdeklődők számára, akik első kézből értesülhetnek a legújabb trendekről.
Február 4-6. között a legismertebb magyar és régiós tervezőknek élőben nyílik lehetősége bemutatni a 2022/23-as őszi-téli kollekciójukat a hazai és nemzetközi divatszakma, divatszerkesztők, influencerek, stylistok illetve buyerek illetve a nagyközönség számára.

BCEFW AW22/23 bemutató időpont és helyszín:
2022. február 4. Főőrség és Lovarda Budavári Palota – Lovarda Rendezvénytér
2022. február 5-6. Szépművészeti Múzeum

A kortárs ruhadarabokat és kiegészítőket tervező kiállítókat az év első nagyszabású divathétvégéjén lehet megtekinteni február 5-6. között a belvárosi Fashion Streeten található Deák Palota épületében, valamint több divat tematikájú side event is színesíti a programot városszerte.
A rendezvénnyel és a jegyértékesítéssel kapcsolatos további információk a Budapest Central European Fashion Week hivatalos weboldalán érhetőek el.