Fesztivál

Divat & Design Fesztivál

Bálna Terasz
2022. augusztus 20. (szombat) 10:00 - 2022. augusztus 21. (vasárnap) 18:00
Ingyenes

Helyszín:

Bálna Terasz
1093 Budapest, IX. kerület, Fővám tér 11-12.

Hangulatos, inspiratív közösségi tér, ami kreatív és értékteremtő programoknak ad otthont kortárs magyar divat-és formatervezők közreműködésével.


A Divat & Design Fesztivál keretein belül a látogatók számos kézműves foglalkozáson, fenntarthatósági programokon, figyelemfelkeltő kerekasztal-beszélgetéseken vehetnek részt magyar tervezők bevonásával.


A Divat & Design Fesztivál egyik fő célja, hogy a változatos programlehetőségeknek köszönhetően minél több hasznos, de élményszerű ismeretanyagot adjon át a divat és designipar iránt érdeklődők számára. A programokon keresztül a gyerekek és a felnőttek egyaránt megismerkedhetnek a hazai divat-és formatervezőkkel, közvetlenebb kapcsolat, párbeszéd és információcsere alakul ki a szakmában dolgozók és a szakma iránt érdeklődők között.


Az ünnepi hétvége alatt a Bálna Budapest épületében található Budapest Select pop-up üzletben és az épületben kialakított kiállítótérben lehet megvásárolni a kortárs magyar divat-és formatervezők termékeit.


A divat és design tematikájú workshopok, foglalkozások és városi séták a Bálna Budapest épületében, valamint a főváros különböző pontjain várják az érdeklődőket.