Fesztivál

E/ Fesztivál - Eperfesztivál Tahitótfaluban

Tahitótfalu
2022. május 27. (péntek) 13:00 - 2022. május 29. (vasárnap) 22:00
Ingyenes

Helyszín:

Tahitótfalu
2021 Tahitótfalu

A Dunakanyar egyik legszebb falujában, Tahitótfaluban megrendezik az idén E/FESZTIVÁL-nak nevezett programot május 27. és május 29. között, amelynek középpontjában a sokak által kedvelt, mindenféle formájában megtalálható eper áll. Ismert fellépők - Beatrice, Tóth Gabi, Abaházi Csaba - szórakoztatják a közönséget, továbbá játszóház, kivló zene, állatsimogató, vidámpark és kézműves vásár is színesíti az eseményt, ahol kürtős kalácsot, sparhelten sült lepényt is kóstolhatnak a résztvevők. A népszerű eseményt ebben az évben az 1989 óta a településen élő, háziorvos, gazdálkodó, Dr. Magyar Gábor szervezi. Korábbi 
tapasztalatait is hasznosítani tudja, lévén, hogy az önkormányzat kulturális  bizottságának korábbi elnökeként két évig vett részt Tahitótfalu nagy  népszerűségnek örvendő fesztiváljának rendezésében.
A jó hangulatú rendezvényen mindenki megtalálja a számára megfelelő program lehetőséget és gasztronómiai kínálatot, az epres méztől az eperpálinkáig. De van itt más is, kürtőskalács, sparhelten sült lepény, játszóház, jó muzsika és  ördögszekeres kézműves vásár, minden ami egy jóízű és jókedvű tavaszi családi  fesztiválhoz kell. Festői helyszínen nem utolsó sorban, a Dunakanyarban.