Fesztivál

Főzdefeszt 2022

Városliget-Napozórét
2022. június 17. (péntek) 14:00 - 2022. június 19. (vasárnap) 23:05

Helyszín:

Városliget-Napozórét
1146 Budapest, XIV. kerület, A Petőfi Csarnok Szabadtéri Színpadával szembeni füves terület két oldala

Amióta nincs Főzdefeszt, komoly baj van a világgal – vírusok pusztítanak és háborúk dúlnak. Itt az ideje, hogy hat év szünet után újra találkozzatok és szorgos poháremelgetéssel megmentsétek a világot – vagy legalább a saját lelketeket!
A Főzdefeszt közönsége Főzdefeszt nélkül maradt és a régi fesztek valóságos legendává nőttek a megszépítő emlékezetben. De nem csak a nosztalgikus érzések kielégítése miatt indítják újra a Főzdefesztet. A legutóbbi fesztivál óta szinte követhetetlen tempóban születtek az új sörfőzdék és az új sörfajták, sörmárkák.
Az elmúlt évek fenekestül felforgatták a vendéglátás világát és az egész söripart: követhetetlen tempóban születnek az új sörök és új sörfőzdék.
Ti, a Főzdefeszt közönsége 2011-ben sörforradalmat csináltatok, úgy érezték égető szükség van egy új seregszemlére, melyen a közönség ismét együtt láthatja a magyar sörkínálat legjavát. Találkozzatok a régi helyszínen, a Városligeti Napozóréten! Várnak benneteket 50 Magyar sörfőzdével, és 20 sörhöz illő gasztro kiállítóval, régi hangulatban az újjászületett Főzdefeszten!