Fesztivál

Free Food Expo és Konferencia 2018

Lurdy Ház
2018. november 03. (szombat) 09:00

Helyszín:

Lurdy Ház
1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.

2018 elhozta a második Free Food Expo és Konferenciát

A 2017-es Free Food Expo után a legfontosabb következtetésük, hogy nagy szükség van egy ilyen rendezvényre!
Céljuk, hogy közvetlen kapcsolatot teremtsenek a mentes élelmiszerek gyártói, az étel-érzékenyekre és allergiásokra külön figyelmet fordító szolgáltatók valamint maguk az érintettek, azaz az ételallergiával, ételintoleranciával küzdő fogyasztók között. Szeretnék segíteni azoknak, akik érzik - vagy már biztosan tudják - hogy nem mindegy milyen élelmiszereket fogyasztanak. Szeretnék szélesebb körben megismertetni az érintett allergiás és ételérzékeny vendégeket a lehetőségekkel.
Nem titkolt szándékuk, hogy maguk a laborszolgáltatók és a mentes élelmiszerek gyártói, forgalmazói is találkozhassanak, hisz az elmúlt években azt tapasztalták: nem elég egy vizsgálat. Nem elég megállapítani, hogy ki mire érzékeny, mert attól a problémája még nem oldódik meg. Ahogy azt a szlogen is megfogalmazza: a rendezvényen megpróbálják az összes kérdéskört körbejárni a szakmai előadók segítségével, megválaszolni a diagnosztikai kérdéseket, és megmutatni, hogy mit milyen élelmiszerrel lehet/érdemes helyettesíteni. 

A nap folyamán számos előadást hallgatnak végig a jegytulajdonosok és számos cég szolgáltatásaival, termékeivel ismerkedhetnek meg. Lesz tombolasorsolás, a tombolát egyébként az érkező csomagban kapják meg. Az élelmiszeripari cégek pedig kóstolót hoznak a látogatóknak!