Fesztivál

Igloo Garden Oktoberfest

360 Bar
2020. október 22. (csütörtök) 10:00 - 2020. október 25. (vasárnap) 22:55
Ár: 2000 Ft

Helyszín:

360 Bar
1061 Budapest, VI. kerület, Andrássy út 39.

Négy napra teljesen átalakul a 360 Bar tetőterasza és nem akármilyen fesztivál kap majd helyet a főváros szívében: az Igloo Garden Oktoberfesten kézműves söröket kortyolhatnak majd a vendégek szabadtéren és a körpanorámás iglukban egyaránt.
A 360 Bar eddig is törekedett arra, hogy minél több budapesti érezze jól magát náluk, nyáron pedig még inkább nyitottak a hazai közönség felé. Ennek  keretében szerveztek az elmúlt hónapokban még több zenei, gasztronómiai és kulturális programot. Októberben pedig újabb különlegességgel várják Budapest egyik legszebb panoráma teraszán a vendégeket: a hosszú hétvégén megszervezik az első Igloo Garden Oktoberfestet.
A házigazdák ígérik, hogy nem marad majd el a hamisíthatatlan bajor hangulat, a gyönyörű kilátás és a finom sörök sem. Október 22. és 25. között 4 hazai kézműves sörfőzde várja majd saját standdal a 360 Bar vendégeit: a hosszú hétvégén a Horizont Brewing, a Fehér Nyúl Brewery, a Reketye Brewer, valamint a The Beertailor minőségi termékei is a teraszra költöznek.
Természetesen a jó sörökhöz finom, autentikus fogások is dukálnak, amelyeket a 360 Bar konyhája biztosít: a megszokott finomságok mellett négy napig bajor
ételkülönlegességekből is választhatnak a terasz vendégei.
A páratlanul szép panoráma biztosított, az Igloo Garden pedig a megszokott minőségben, egyedi koncepciók szerint berendezett belső terekkel várja a szórakozni vágyókat. A tavalyi újításnak köszönhetően pedig a pult előtti fedett, zárt területen már egy nagyobb, fűtött tánctéren élvezhetik a zenét a vendégek, akik így a pult közelében is helyet tudnak foglalni.


Az eseményre a belépő 2000 Ft, amely teljes egészében lefogyasztható a kiállítók standjainál!