Fesztivál

IV. Buborék Brunch Fesztivál

Anna utca 7.
2022. szeptember 18. (vasárnap) 09:00 - 15:00

Helyszín:

Anna utca 7.
1221 Budapest, Anna u. 7.

Képzeld el, hogy gyönyörű környezetben, egy hatalmas, 140 éves pincészet udvarán reggelizel vasárnap, és a számos választható finomság mellé egy kiváló pezsgőt kortyolgatsz …
Olyan mintha egy fim első jelenete lenne ugye? Van egy jó hírük, ahhoz hogy Te is átéld ezt a varázslatos élményt, nem is kell messzire menned, mivel ismét az idén 140 éves Törley Pezsgőmanufaktúra ad otthont a IV. Buborék Brunchnak.
Immár negyedszerre reggelizhetsz és találkozhatsz egy helyen a legmenőbb reggeliző helyekkel, kávézókkal és csúcs minőségű Pezsgőkkel, Prosecco-kal, és persze Champagneokkal. A Buborék Brunch története tavaly kezdődött, amikor Zsolti és Zoli, a két főszervező megálmodták és megvalósították az első
rendezvényt.
A siker nem váratott magára, azóta minden rendezvényen egyre több látogató keresi fel a nagy múltú Pezsgőmanufaktúra udvarát, ahol minden alkalommal átélhetik a fantasztikus reggeli és pezsgő párosítások lenyűgöző ízvarázsát, kiváló kávékkal kezdhetik a reggelt, és egy kicsit megállíthatják az időt
egy pohár pezsgő mellett a pázsitra kihelyezett babzsákokon megpihenve. 
A kiváló reggelik nem lehetnek teljesek buborékok nélkül, ezért minden étterem úgy készíti el ételeit, hogy a megálmodott brunch fogások passzoljanak a pezsgőkhöz.
A Buborék Bárban a Limózával (pezsgőlimonádé) megidézzük a nyár hangulatát.
a színpadon lesz látványfőzés, ahol elleshetitek a reggeli készítés fortélyait. Ezt streamingelni is fogják, hogy visszanézhető legyen és esetleg azok is megtekinthessék akik nem tudnak velük tartani.
Készítsd el a Brunch legkreatívabb fotóját, vegyél részt a Buborék Brunch fotópályázatán és legyen akár a tiéd egy Canon Zoemini S2 instant fényképezőgép és nyomtató a Canon jóvoltából!
A hangulat fokozásáról most is DJ gondoskodik.


Az isteni brunch-ot biztosító reggelizőhelyek:
-  KicsiZso/Garzon
-  Venison Gusto Premium Smoked Product
-  Lemming Bagel
- Cinnamon Buda
A remek kávéért felelősek:
-  Kappu Specialty Coffee
-  Melbourne Coffee Tour


Az italokat biztosítják:
-  Buborék Bár
-  Törley
-  François
-  Hungaria
-  Mionetto
-  Champagne Laurent-Perrier
Vedd meg jegyedet mielőbb online a Pezsgőwebshopon!
A belépőjegy tartalmaz:
1 db Törley Pezsgőspoharat, valamint egy pohár welcome pezsgőt. A   látogatóközpont egyéni megtekintésének lehetőségét Vezetett pincesétát megadott időpontokban Néhány hasznos információ:
Amennyiben kocsival érkeznél - amellett hogy alkoholmentes pezsgőt is találsz kínálatunkban- jó ha tudod, parkolni csak az utcán tudsz, és a parkoló helyek korlátozottan állnak rendelkezésre.
Sajnos négylábú kedvencedet otthon kell hagynod, ugyanis a  pezsgőmanufaktúra területén, a hétköznapokon pezsgők készülnek, így üzemi területnek minősül.
A belépők száma korlátozott egy időben ezer főnél többen nem tartózkodhatnak a rendezvény területén.