Fesztivál

IX. Budapest Sup Fesztivál

Római part
2024. június 29. (szombat) 11:00 - 13:30

Helyszín:

Római part
1031 Budapest, III. kerület

Nyáron, 2024-ben sem hagyhatjátok ki Magyarország legnagyobb SUP (állva evezős deszka) rendezvényét, hiszen közeleg a IX. Budapest Sup Fesztivál! Készüljetek, és erre a napra ne tervezzetek semmi mást! 
Csatlakozzatok egy fantasztikus élményre Budapesten!


Aki életében először evezne, az se féljen, mert az esemény előtt ingyenes, csoportos Sup Evezés Technikai Oktatást tartanak Nagy Szabolcs vezetésével, aki 2x Sup Dragon világbajnok, Sprint Országos Bajnok, Egyéni Sprint Világbajnokság 7. helyezett és a Sup Race Hungary SE elnöke és edzője.


Már kilencedik alkalommal rendezik meg a Budapest Sup Fesztivált, ahol egy teljesen új perspektívából, a Duna közepéről fedezhetitek fel a csodálatos fővárost. Ez az esemény nemcsak a hazai és nemzetközi SUP közösségnek szól, hanem mindenkinek, aki szereti a természetet, nyitott az új sportokra, és meg szeretné ismerni Budapestet a Dunáról nézve. Ha még nem ismered a SUP-ot, de felkeltette az érdeklődésedet, látogass el weboldalunkra, ahol regisztrálhatsz.


Menj el supozni újra Budapesten - állva evezve! Fantasztikus hangulatban, rengeteg SUP-ossal együtt evezhettek a Dunán, felfedezve a várost vízi úton... ez az élmény felbecsülhetetlen!
A félnapos program során az északi Római parttól a déli Kopaszi-gátig evezünk. Útközben lenyűgöző kilátásban gyönyörködhettek a város mindkét oldalán. Megcsodálhatjátok alulról a hidakat, integethettenk a járókelőknek a parton, és készíthethettek egy közös fotót a Parlamenttel a háttérben. Eközben a fotósok és videósok örökítik meg az evezés pillanatait a vízen, a parton és a levegőből is.