Fesztivál

KoreaON 2024 | Koreai kulturális fesztivál

Hungexpo B pavilon
2024. május 18. (szombat) 10:00 - 2024. május 19. (vasárnap) 18:00

Helyszín:

Hungexpo B pavilon
1101 Budapest, X. kerület, Albertirsai út 10.

Május 18-19. között idén is ingyenes és változatos programokkal vár KoreaON 2024 a Hungexpo B csarnokában.
Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként két teljes napon át ad ízelítőt a koreai kultúra sokszínűségéből a Koreai Kulturális Központ és Hanyou Alapítvány. Az ingyenes programokon a szervezők minden korosztályra gondoltak, így a legkisebbektől az idősebbekig mindenki megtalálhatja majd a neki való szórakozást. Az egész napos nagyszínpadi produkciók mellett közel 1500 nm-en ismerkedhetnek meg a látogatók a távoli ország kulturális értékeivel.
A fellépők között köszönthetik hazánkban először az igazi világsztár formációt, a MayTree-t, a hangszeres kíséret nélküli, többszólamú éneklés, azaz az acapella műfaj koronázatlan együttesét. Ami pedig a repertoárjukat illeti: nincs, mi határt szabjon számukra. Hisz legyen szó hangutánzásról, egy aktuális slágerről vagy épp egy meghökkentő zajról, azt lehengerlő tehetségükkel tökéletesen építik be szórakoztató előadásaikba.
A nagyszínpadon nyitástól egészen zárásig követik majd egymást a fellépők és előadások. Főzőshow, modern, valamint tradicionális tánc és zenei produkciók, taekwondo bemutató, vagy épp koreai szépségápolási tanácsadás. Este pedig külön jegy váltható egy fergeteges K-pop bulira, melynek bevétele jótékony célra lesz felhasználva.
A hatalmas kiállítótérben hagyományos kézműves standok, családi programok, koreai gasztronómiai élmények, zenei és táncos kurzusok, szépségápolási termékismertetők és koreai vállalatok interaktív részlege is várja az érdeklődőket.


Nyitvatartás:


május 18.: 10:00-18:00; 19:00-22:00 K-pop party


május 19.: 10:00-18:00