Fesztivál

Online Napfényes Fesztivál – az egészség, egyensúly és teljesség felé

Online nézhető ONLINE
2020. június 07. (vasárnap) 09:00 - 19:00

Idén is lesz Napfényes Fesztivál, csak online kiadásban!


Június 7-én, vasárnap honlapjukon fogják közzétenni a műsorfolyamot, amely egy válogatás lesz az elmúlt évek legjobb felvételeiből. Emellett online természetgyógyászati konzultációkkal és élőben közvetített workshopokkal is várják az érdeklődőket! A részvétel ingyenes, pusztán egy emailes regisztrációhoz kötött!


Az előadáscsokorban szerepel egy-egy korábbi előadás prof. dr. Bagdy Emőkétől, Bóna Lászlótól, Grandpierre Atillától, Laár Andrástól és Paksi Zoltántól, illetve két előadás Váradi Tibortól. A kulturális programok közül felidézik a Fool Moon, a Holdviola és a Hungarikum együttes, valamint Kövi Szabolcs fuvolaművész és Sasvári Sándor énekes egy-egy nagy sikerű koncertjét, Hajnóczy Soma és Galambos Fecó bűvészműsorait, illetve egy táncos és egy cirkuszi varieté produkciót.


Az online természetgyógyászati konzultációk szokásukhoz híven nagyon széles palettát ölelnek majd fel az allergia-tanácsadástól a családi és párkapcsolati konzultáción át a krízisfeldolgozásig, a részletes kínálatot hamarosan közzéteszik. Emellett workshopok is megtekinthetők lesznek, például a pajzsmirigyproblémák hátteréről vagy a pozitív pszichológia szemléletmódjáról. Nincs fesztivál főzőshow nélkül sem – Kovács Zoltán vegán séf ezúttal felvételről osztja meg receptjeit és főzési tippjeit az érdeklődőkkel.


A rendezvény hagyományosan egy családi program, ahol a gyermekeket is gazdag programkínálattal várják. Róluk sem felejtkeztek meg: a korábbi évek gyermekszínpadi fellépései közül a Katáng együttes koncertjét, a Görömbő kompánia interaktív mesejátékát, Galambos Fecó gyermekeknek szóló bűvészműsorát, illetve Méhes Csaba humoros pantomimjátékát adják közre.