Fesztivál

Palacsintafesztivál

NEFAG Játszótér
2021. július 16. (péntek) 14:00 - 2021. július 18. (vasárnap) 22:00

Helyszín:

NEFAG Játszótér
5000 Szolnok, Kaán Károly út 71.

2021. július 16. és 18. között immár 5. alkalommal kerül megrendezésre a szolnoki Palacsintafesztivál a Hangtrend Kft. szervezésében. A háromnapos programsorozat méltán vált sikeressé az elmúlt 4 év során, hiszen a hiánypótló rendezvény igazi fesztiválélményt biztosít a látogatók számára az egyedi helyszínnek, a változatos programoknak, az elismert fellépőknek és a minőségi szolgáltatásoknak köszönhetően.

Az előző évekhez hasonló a rendezvény az egész család számára nyújt kikapcsolódást a kivételes szépségű és kiemelkedő természeti értékekkel bíró Szolnoki Széchenyi Parkerdő területén található NEFAG erdei játszótéren, illetve vadasparkban. A helyszín igazi kuriózumnak tekinthető a 100 hektárnyi zöldterülettel, amely képes feledtetni a város közelségét, és megteremteni az egyedi fesztiválhangulatot.

A többi szabadtéri rendezvénytől teljesen eltérő koncepciónak köszönhetően a családok, a gyerekek és a felnőttek is találnak maguk számára olyan programot, amely akár napközben is emlékezetes pillanatokat eredményez, illetve találkozhatnak a magyar popkultúrában méltán elismert előadóművészekkel is.

A minőségi programok mellett a rendezvény területén elérhető szolgáltatások magas színvonala is elengedhetetlen a tökéletes fesztiválélmény biztosításához. Számos vendéglátóegység áll a látogatók rendelkezésére, melyek változatos kínálatuk mellett a fesztivál fő témájaként megjelölt palacsintával is garantálják a gasztronómiai élvezeteket.