Fesztivál

VIII. Budapest Sup Fesztivál

Római part
2023. június 17. (szombat) 11:00 - 14:00

Helyszín:

Római part
1031 Budapest, III. kerület

2023 nyarán sem maradhat ki Magyarország legnagyobb sup rendezvénye és már 8. alkalommal ismét megrendezik a Budapest Sup Fesztivált. Készüljetek és erre a napra mást ne tevezzetek.


Már nyolcadszorra nézhetitek meg csodaszép fővárosunkat, Budapestet egy teljesen új szemszögből – a Duna kellős közepéről. Ezzel az eseménnyel nemcsak a hazai és külföldi SUP társadalomnak kedveskednek, hanem mindazoknak, akik velük együtt szeretik a természetet, nyitottak az új sportolási lehetőségekre és szívesen megnéznék, megismernék Budapestet a várost átszelő folyóról is. Még nem tudod mi is az a SUP, de mostanra sikerült felcsigázni az érdeklődésed?
Akkor látogass el weboldaldalukra, ahol a nevezésedet is le tudod majd adni.


Ismét keresztülevezhettek Budapesten – mindezt állva! Remek hangulatban, sok-sok SUP-ossal együtt lecsorogni a Dunán, a vízen “járva”… az élmény megfizethetetlen!
A félnapos program keretében végigevezhettek egészen északról, a Római parttól délig, a Kopaszi-gátig. Útközben páratlan szemszögből csodálhatjátok meg a város mindkét oldalát. Megnézhetitek a hidakat alulról, integethettek a parton sétálóknak, és készíthettek egy közös képet a vízről, háttérben a Parlamenttel. Mindeközben fotósok és videósok örökítik meg a résztvevők önfeledt pillanatait a vízről, a partról és a levegőből is.