Fesztivál

Zempléni Fesztivál 2020

Zempléni Fesztivál
2020. augusztus 14. (péntek) 11:00 - 2020. augusztus 23. (vasárnap) 23:00

Helyszín:

Zempléni Fesztivál
3950 Sárospatak

A Zempléni Fesztivál az észak-magyarországi régió újfajta kulturális–turisztikai– gasztronómiai komplexitást kínáló, legnagyobb nyári rendezvénysorozata.


2020. augusztus 14-23. között tartják a következő Zempléni Fesztivált, Zemplén és Tokaj-Hegyalja legnagyobb összművészeti fesztiválját.


A magyar művészeti élet kiválóságai mellett számos külföldi vendég együttes és szólista lép fel évről-évre a fesztiválon.
A kulturális események mellett a táj jellegzetes ételeit, a híres tokaji borokat felvonultató gasztronómiai programok várják az idelátogatókat. Az események változatossága biztosítja, hogy különböző érdeklődésű baráti társaságok, családok minden tagja megtalálja itt a számára érdekes programokat. A közös kirándulások, zenehallgatás, borozások, jó vacsorák alatt pedig új ismeretségek, barátságok születnek.
Írjátok be a naptárakba és legyetek idén is velük, barangoljátok be Magyarország talán legszebb részét a Zempléni Fesztivál programjaival remek koncerteket hallgatva műfaji sokszínűséggel, családi előadásokat, kiállításokat megismerve és persze kóstolgatva a régió világhírű borait!