Kiállítás

Kaland az esőerdőben - Kincskereső játék és kiállítás

Magyar Mezőgazdasági Múzeum és Könyvtár (MMGM)
2022. szeptember 17. (szombat) - 2022. november 27.

Helyszín:

Magyar Mezőgazdasági Múzeum és Könyvtár (MMGM)
1146 Budapest, XIV. kerület, Városliget - Vajdahunyad vár

A látogatók kiállításba lépve megismerkedhetnek több kontinens esőerdőinek különleges állataival, titokzatos növényeivel és lebilincselő jelenségeivel, miközben egy izgalmas kincskereső kaland részesei lehetnek.


Ahogy a dzsungel mélyéről kavargó pára ködbe vonja a zöldellő partokat, álomszerűnek tűnik a táj. A Magyar Mezőgazdasági Múzeumban nyíló, új kiállítás a trópusi esőerdők rejtélyes világába kalauzolja el a kalandvágyó látogatókat.


A résztvevők a múzeum termeiben lépésről-lépésre kerülnek közelebb a titokhoz, és játékos fejtörőkkel, rejtvényekkel tehetik próbára tudásukat és szemfülességüket. A képzeletbeli esőerdő kanyargó ösvényeit kutatva léghajókkal emelkedhetnek a magasba, hogy egy letűnt birodalom elveszett aranykincsének eredjenek a nyomába.


A kincs nyomát követve a dzsungel számtalan különös lakójával megismerkedhetnek: találkozhatnak az Alkonyati Vadásszal, a Hangerőbajnokkal, a Páncélossal és a Világítóval. Ha a kalandos út végén sikerül megtalálni a kincset, a jutalom sem marad el!


A Kaland az esőerdőben című kincskereső játék és kiállítás 2022. szeptember 17-től november 27-ig látogatható. A 700 négyzetméteren elterülő, izgalmas kiállítás rengeteg felfedezni valóval és ajándékkal várja a látogatókat. A belépőjeggyel a múzeum összes állandó és időszaki kiállítása is megtekinthető.


Gyere és lépj közel a titkokhoz!

Hozzászólások