Kiállítás

UTAZÁS

Hungexpo Budapesti Vásárközpont
2022. március 03. (csütörtök) 10:00 - 2022. március 06. (vasárnap) 18:00

Helyszín:

Hungexpo Budapesti Vásárközpont
1101 Budapest, X. kerület, Albertirsai út 10.

Március elején nyitja meg kapuit az ország első számú turisztikai rendezvénye, az Utazás kiállítás a megújult Hungexpo-n! 2022-ben is látogass el inspirációért, mielőtt belevágsz idei utazásaidba! Ismét sok izgalmas programmal és újdonsággal várják az aktív pihenésre vágyókat és a szakmabelieket.

Ezen a hosszú hétvégén nemcsak hasznos tippekre lelhetsz, de számos utazási formával megismerkedhetsz! Kóstold meg különböző nemzetek ízeit, érezd egy igazi kiállítási kavalkád ritmusát, pihenj egy finom kávé mellett és gyűjts élményeket a következő utazásodhoz!

A hagyományos utazási irodák kínálata mellett téged is várnak a hivatalos utazók, bloggerek, akik nemcsak előadásokat tartanak, de utazási tanácsaikkal is rendelkezésedre állnak. A 12. Járatlan Utakon Fesztivál extrém utazói kalandjaikkal repítenek ismeretlen tájakra, a Karaván Szalonon pedig megismerheted a lakókocsizás és lakóautózás szépségeit.

A 2022-es Utazás kiállítás külföldi díszvendége Egyiptom, belföldi díszvendége Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa. A kiállítás eseményei mind látogathatók a belépőjegyeddel: 10. Afrika Expo és Vásár, Karaván Szalon, Járatlan Utakon Fesztivál. Sőt 2022-ben is az Utazás kiállítással egyszerre kerül megrendezésre Magyarország legnagyobb „szárazföldi kikötője” a 30. Budapest Boat Show!A 44. Utazás Kiállítás témája a biztonságos utazás. Ehhez szervesen kapcsolódik a 2022. március 4-én, a Hungexpo G Pavilon VIP 1. teremben 11:00 órakor kezdődő Egészségturizmus szakmai konferencia.


A Nem Adom Fel Alapítvány képviseletében Papp Szabolcs is a meghívottak között szerepel, aki az “Akadállyal élők a turizmusban” témakörében, valamint a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatása témájában, és a szemléletformáló tréningcsapatról fog bővebben előadást tartani a rendezvény keretében.


A rendezvény szervezői elmondták, hogy: Célunk a rendezvénnyel, hogy több oldalról megközelítve bemutassuk az egészségturizmus piacán a legfrissebb trendeket, tendenciákat. Az előadók és a pódiumbeszélgetések résztvevői bemutatják, hogy a saját területükön milyen változást hozott a világjárvány, hogyan alakult át a vendégkör, milyen új szolgáltatások, együttműködési formák jelentek meg, de arra is kitérnek, milyen új kihívásokkal szembesülnek.

Hozzászólások