Könyv

Gáncs Kristóf: Lajos kutya buszra száll könyvbemutató

Wolf Kati előadó
B32 Galéria és Kultúrtér
2022. szeptember 03. (szombat) 10:00 - 11:30
Ingyenes

Helyszín:

B32 Galéria és Kultúrtér
1111 Budapest, XI. kerület, Bartók Béla út 32.

Végre itt van Gáncs Kristóf nagy sikerű mesekönyvének folytatása, a Lajos kutya buszra száll! Az új könyvet ezúttal is mozgalmas bemutatón ismerhetitek meg, amelyen vendég lesz Wolf Kati is, aki elénekli Lajos kutya altatódalát.

Bábjátékkal, workshoppal, tacskós keksszel, szörppel és igazi tacskók társaságában várnak mindenkit! A szerzővel Szabados Ági beszélget. Az eseményen való részvétel ingyenes, de rregisztrációhoz kötött. Regisztrálni ide kattintva lehet.

A könyvet augusztus 26-tól tudjátok megvásárolni a Libertine Könyvesboltban vagy a webshopban itt!

A könyvről bővebben:

Alighogy megérkezett, máris felforgatta a kis falu életét Lajos kutya, akit nyughatatlan és kolbászkedvelő természete újabb kalandokba sodor. Ő a legtáncosabb négylábú, a legfürgébb iskolai szökevény, a legelszántabb kincskereső és a legkíváncsibb potyautas. Lajos kutya ugyanis meg sem áll a nagyvárosig, ahol a kutyák furcsa ruhákban járnak, és bizony nem terem minden asztal alatt valami finomság. Gáncs Kristóf gyermekkori kiskutyáját teremtette újra mesehősként. Lajos kutya megérkezik című első mesekönyve sokak kedvencévé vált, a falusi tacskó várva várt újabb történeteiben pedig ismét lesz min mulatni.