Könyv

Művészetterápiás foglalkozás Szabó Magda szövegeivel

Három Holló Kávéház
2023. január 30. (hétfő) 17:30
Ár: 5000 Ft

Helyszín:

Három Holló Kávéház
1052 Budapest, V. kerület, Piarista köz 1.

Szabó Magda szövegei klasszikusak és örökérvényűek. Hosszú és termékeny munkássága során regényeiben és verseiben is sokat foglalkozott az emberi kapcsolatokkal, azok törékenységével, a saját határaink kijelölésével, érzelmek intenzív megélésével. Példát ad nekünk őszinteségből és tartásból. Ezek a témák is jelen lesznek a foglalkozás során, valamint a benned megjelenő és visszatükröződő gondolatok.

A január 30-i művészetterápiás workshopon a képzőművészet és biblioterápia eszközeivel jelenítjük meg érzéseinket. Ha te is szívesen ránéznél aktuális érzelmeidre és élethelyzetedre, tarts velünk és találd meg a belső horgonypontod egy megértő és biztonságos közegben. A foglalkozás lehetőséget ad arra, hogy lelassulj, egy kicsit befelé figyelj, és megtapasztald, milyen másokkal együtt gondolkozni, kapcsolódni, alkotni.

“Vannak kijelentések, amelyek valamiképpen megrögzülnek a levegőben, s egyszer, egy váratlan pillanatban előkerülnek, megszólalnak maguktól megint, s akkor már van értelmük, mert valami titokzatos közegben kivárták az időt, míg a szellem megérett a befogadásukra.” (Szabó Magda)


Regisztráció: safespace.budapest@gmail.com