Koncert

Accept - "Too Mean To Die" Tour

Accept előadó
2023. január 29. (vasárnap) 18:00
Ár: 9999 Ft, elővét 2021.12.31-ig: 8999 Ft

ÚJ HELYEN!


Az ACCEPT a 2021-ben megjelent "Too Mean To Die" lemezt mutatja be.


Vendégek hamarosan!


Az Accept már évtizedek óta emeli magasba a klasszikus metal zászlaját, legutóbbi "Too Mean To Die" című lemezükkel pedig újból bizonyítottak, hiszen több listára került fel az album azonnal a legjobb 10 közé. A járvány okozta hosszú kényszerpihenőt követően a zenekar végre visszatér az európai színpadokra 2022-ben, a tőlük megszokott elfojthatatlan energiával. A turnén első sorban élőben is bemutatják a "Too Mean To Die" lemezt, de természetesen előkerülnek az Accept klasszikusok is.


Az Accept évtizedeken keresztül maradt hű a színtiszta, dallamos metalhoz, színpadon pedig három gitárossal nyújtanak felejthetetlen élményt. “Túl aljasak vagyunk a halálhoz! A gazt nem tudod kiirtani! Az Accept sem hagyja magát legyűrni.” - mondta Wolf Hoffmann gitáros, amihez Philip Shouse ezt tette hozzá: “A legjobb ami történhet velünk, hogy szépen kimegyünk a reptérre, felülünk egy gépre, és megyünk egyenesen hozzátok, hogy fantasztikusat bulizzunk végre megint együtt!” A friss szerzemények is magukért beszélnek, hiszen a "The Best Is Yet To Come" nem csak egy remek dal címe az új korongról, hanem arról szól, hogy most már ez az egész mostani helyzet egyre csak jobb lehet.

Az Accept évtizedeken keresztül maradt hű a színtiszta, dallamos metalhoz, színpadon pedig három gitárossal nyújtanak felejthetetlen élményt. “Túl aljasak vagyunk a halálhoz! A gazt nem tudod kiirtani! Az Accept sem hagyja magát legyűrni.” - mondta Wolf Hoffmann gitáros, amihez  Philip Shouse ezt tette hozzá: “A legjobb ami történhet velünk, hogy szépen kimegyünk a reptérre, felülünk egy gépre, és megyünk egyenesen hozzátok, hogy fantasztikusat bulizzunk végre megint együtt!” A friss szerzemények is magukért beszélnek, hiszen a "The Best Is Yet To Come" nem csak egy remek dal címe az új korongról, hanem arról szól, hogy most már ez az egész mostani helyzet egyre csak jobb lehet.