Koncert

Beatz x Poe's az A38 Hajón - Borda Réka, Osváth Sándor, Székely Zoárd

Borda Réka előadó
Székely Zoárd előadó
Pion István előadó
Online nézhető A38 Hajó (Orrterasz)
ONLINE
2021. szeptember 14. (kedd) 20:00
Ár: 500 Ft

Egy friss Móricz-ösztöndíjas slammer, a Hoax szerzője és Doktor Monoton pakolnak velős gondolatokat az ATMO dallamaira szeptember 14-én, csatlakozzatok a fedélzeten!


Borda Réka költő, író, műfordító. Első kötete Hoax címmel jelent meg, megkapta a Babits Mihály műfordítói ösztöndíjat, a Műút folyóirat volt versszerkesztője. 2018 óta szervezi pályatársával a Kóspallagi Írótanyát. Dalszöveg- és reklámszövegíróként dolgozik.


Osváth Sándor pHLaT – Doktor Monoton. A Lapos Földből és a MULATÓ AZTÉKOKból is ismert rapper, beatmaker. Első önálló megjelenése 2017-ben volt, legutóbb Doktor Monoton II. címmel jelent meg lemeze.


Székely Zoárd - slammer. Megrögzött képregény-, fantasy és horrorrajongó. 2012-ben ismerkedett meg a slam poetryvel, előtte nem nagyon foglalkoztatta a költészet. Rendszeresen fellép klubesteken, idén pedig regénytervéért megkapta a Móricz Zsigmond Irodalmi Ösztöndíjat.


A Beatz x Poe’s sorozatszerkesztői Csider István Zoltán költő, slammer, rapper és Pion István költő, slammer, újságíró. Közreműködik DJ Lee n’gum és az ATMO zenekar. A zenekar tagjai: Usztics Péter (gitár), Antal Gábor (billentyű), Gyarmati Gábor (basszusgitár), Ceryák István (dobok)


Az estet az A38 Hajó Youtube csatornáján élőben közvetítik.


Az aktuális járványügyi szabályok értelmében a zenei-irodalmi programot csak a védettségi igazolvánnyal rendelkezők látogathatják - amely csak a személyi igazolvány egyidejű bemutatásával érvényes.