Koncert

Boros Misi zongoraestje

Boros Misi előadó
Online nézhető ONLINE
2020. december 02. (szerda) 18:55
Ingyenes

A Filharmónia Magyarország megnyitotta virtuális koncerttermét és december 2-án Boros Misi zongoraestjét élvezheti otthona kanapéjáról!
Boros Misit a „zongora hercegének” is nevezik, hisz fiatal kora ellenére meghódította már a világ számos koncertszínpadát. Rengeteg fiatalt motivált Misi sikertörténete és fantasztikus játéka. A zongoraművész célja az, hogy még több fiatalnak megmutassa, milyen csodálatos dolog, ha az ember tud hangszeren játszani.


Bach: A-dúr prelúdium és fúga, BWV 536 (Bogányi Gergely átirata)
Bach: C-dúr toccata, adagio és fúga, BWV 564 - II. tétel a-moll adagio (Bogányi Gergely átirata)
Beethoven: C-dúr („Waldstein”) szonáta, op. 53
Schumann: Carnaval, op. 9


Boros Misit a Filharmónia Magyarország és a Virtuózok szervezésében első országos önálló turnéjára indult idén tavasszal a 17 éves tehetség. Sajnos a járvány második hulláma miatt a koncerttermek ajtajai bezáródtak egy időre, így a turné sem folytatódott ősszel, viszont december 2-án hallhatjuk Boros Misi játékát!


A Filharmónia virtuális koncertterme ezúttal a pécsi Kodály Központból jelentkezik december 2-án 19 órakor! A fiatal zongoraművész ezúttal Bach, Beethoven és Schumann művein keresztül hozza közelebb a zenét.
A Filharmónia tervei szerint virtuális koncertélményt biztosít a közönségnek egészen a járványhelyzet végéig. A kordokumentáció bármikor visszanézhető a Filharmónia Magyarország közösségi oldalain.