Koncert

Csókkirály - A Koncert

Vastag Csaba előadó
Király Viktor előadó
Radics Gigi előadó
Szulák Andrea előadó
Csonka András előadó
Heincz Gábor előadó
Margitszigeti Szabadtéri Színház
2021. június 09. (szerda) 21:00
Ár: 4500, 6000, 7500, 9000, 10000, 12500 Ft

Helyszín:

Margitszigeti Szabadtéri Színház
1139 Budapest, XIII. kerület, Margitsziget

A másfél órás látványos, jó hangulatú koncert showban megszólalnak a legnépszerűbb Fenyő Miklós és Hungária slágerek 7 sztár énekes - Vastag Csaba, Király Viktor, Radics Gigi, Szulák Andrea, Zséda, Csonka András, Heincz Gábor Biga - előadásában.


„Számomra nagy megtiszteltetés, hogy egy önálló show műsorral tisztelegnek kollegáim a munkásságom előtt. Remélem, hogy más énekesek előadásában is helytállnak a dalaim. Kívánok sok sikert!” Fenyő Miklós


Közreműködik a - zenei és táncművész szakma kiválóságaiból álló - Crescendo Music Orchestra és Női Tánckar.


A látványos és több generációt átölelő, - így az egész családnak szóló - koncert show monumentális mozgó díszletekkel, jelmezekkel kerül bemutatásra a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon, majd országos turnéra indul.


A koncert rendezője, a mai magyar zenés színház egyik legmeghatározóbb alkotója, a kiváló író, rendező Szente Vajk, alkotótársa a Shrek, az Apáca Show, a We Will Rock You, a Puskás musicalek koreográfusa, a nagyszerű Túri Lajos Péter, látvány- és animációtervezője Madarász “Madár” János, aki megannyi hazai előadó és színházi előadás mellett az Ákos koncertek, a Madách Színház szuperprodukcióinak világítás és animációtervezője.


A Margitszigeti Színház és a Crescendo Music Management közös bemutatója.


Esőnap: június 10.