Koncert

Hangfürdő a természetben

Bolyki Sára előadó
Csapó József előadó
Heigl László előadó
Tálas Áron előadó
Tar Gergely előadó
Róka Szabolcs előadó
Gulyás Anna előadó
Magyar Zene Háza (Koncertterem)
2022. június 04. (szombat) 10:30 - 12:00
Ár: 1000, 2000 Ft

Helyszín:

Magyar Zene Háza (Koncertterem)
1146 Budapest, XIV. kerület, Olof Palme sétány 3-5

Km.:  Bolyki Sára (népi- és jazzének), Csapó József (klasszikus ének), Heigl László (nagybőgő), Tálas Áron (zongora), Tar Gergely (ütőhangszerek, vokál), Róka Szabolcs (koboz, lant, ének), Gulyás Anna (műsorvezető, ének, mese)


Dalok égről, földről, tűzről, vízről, hegyekről, dombokról, szökkenő szelekről, napról, holdról, csillagokról. Az elemekről szóló koncert után mozgásos-táncos hang-utazás, mókás játék következik.


Ezen a napon a Zene Háza az aprónép füleihez igazítja muzsikáját: játékos, ritmikus, ringatós, mókás, mesés, táncos, kézműves, hangszerkóstolós interaktív programokkal várjuk szeretettel a családokat! Programok a 3-tól 8 éves korosztályhoz igazítva: legyen ekkor a kicsinyeké a Ház! A tematikus sorozat a muzsika és természet kapcsolatára, a hangszerek világára, a jeles napok ünnepeire és sok más területre vezeti el mesésen, muzsikákkal körbeölelve a kedves vendégeket. A Zenekuckóban sok olyan programmal is találkozhat a közönség, melyet kifejezetten erre az alkalomra készített a Zene Háza!