Koncert

Jazz Szilveszter // Online közvetítés és rendelhető ételek házhozszállítással!

Pankastic! előadó
Online nézhető ONLINE
2020. december 31. (csütörtök) 21:00

A felejthetetlen élményt a gasztronómiai különlegességek mellett a múltszázad francia világába repítő Micheller Myrtill és a Swinguistique, a django pop-ot eredeti módon megszólaltató Pankastic! koncertjei biztosítják.


PROGRAM:
21:30 Pankastic!
23:00 Myrtill koncert és újévi köszöntő


MYRTILL ÉS A SWINGUISTIQUE
Micheller Myrtill és zenekarának műsora a múltszázad Franciaországát idézi fel francia, angol és magyar nyelvű dalokkal, vidám manouche swing stílusban. A formáció első albuma 2013-ban aranylemez lett. Az azóta összesen három lemezzel rendelkező zenekar kiadott egy magyar nyelvű lemezt, valamint egy Edith Piaf sanzonokat feldolgozó kiadványt is. Jövőre jelenik meg az akkor 10 éves formáció negyedik albuma, amelyről számos új dalt hallhat a közönség a szilveszteri est alkalmával.


PANKASTIC!
Pankastic! létrejöttekor a zenekar szeme előtt egy igényes és új popzenei stílus megalkotása lebegett: régi standardek és örökzöldek átültetése akusztikus hangszerekkel a francia manouche swing világába. Elképzelésükből megszületett egy sajátos, új műfaj: a django-pop. Ezen az estén az édesapja, Oláh Kálmán nyomdokaiba lépő, modern gondolkodású Prima Primissima-díjas zongoravirtuóz, Oláh Krisztián csatlakozik.