Koncert

Keep Floyding - With Friends Surrounded

Keep Floyding előadó
A38 Hajó (Koncertterem)
2020. június 27. (szombat) 20:00
Ár: 4400 Ft, elővét: 3900 Ft

Helyszín:

A38 Hajó (Koncertterem)
1113 Budapest, XI. kerület, Henryk Sławik rakpart Petőfi-híd budai hídfő

Ötödik alkalommal tér vissza a zenekar az A38 hajóra és mindig igyekszik apró meglepetést szerezni a közönségének, ezúttal a koncert ténye a meglepetés, viszont gondolkodási idő az nincs sok, impulzív jegyvásárlók előnyben!


A Keep Floyding Magyarország-, és a régió legsikeresebb Pink Floyd tribute együttese. A több mint 20 éves múlttal rendelkező zenekar a kezdetektől fogva feladatának érezte a Floyd zenéjének hiteles és igényes tolmácsolását, évről-évre újabb mérföldkövek és koncerthelyszínek meghódításával. Repertoárjuk a közismert dalok mellett mindig tartalmaz ritkán hallott zenei különlegességeket, koncepcióba szervezett - teljes albumokat is. Minden egyes műsort a helyszín és az alkalom jellegéhez formálva igyekeznek egyedülálló koncertélményt biztosítani.


Légy részese ezen a júniusi estén a kompromisszum-mentes hangzásnak, bizonyosodj meg róla, hogy tényleg szólhat úgy mint az albumon, megfűszerezve az élőzene varázsával. Vedd meg jegyed és csatlakozz a csodálatos pszichedelikus rockzenei utazáshoz!