Koncert

Kontroll Csoport 40

Elmarad
Kontroll Csoport előadó
Kobuci Kert
2020. október 06. (kedd) 20:00
Ár: 3900 Ft

Helyszín:

Kobuci Kert
1033 Budapest, III. kerület, Fő tér 1

Kedves KONTROLL Rajongók!



Néhány perce kaptuk meg a hírt, hogy az egyik kollégánk COVID tesztje sajnos pozitív lett. Mivel többünkkel kapcsolatba került a stábban, úgy gondoljuk, az az egyedüli felelős döntés, ha már a ma esti és az összes hátralévő koncertünket LEMONDJUK.



Elnézést kérünk mindenkitől, de nem tehetünk mást. Az OKTÓBER HATODIKAI koncert tehát sajnos ELMARAD, a KOBUCI Kert pedig bezár.



Nagyon szerettük volna valahogy megtartani ezt a koncertet, de az élet nem így akarta. Hacsak egy mód van rá, tavasszal, megígérjük, a zenekar kárpótol benneteket egy másik koncerttel.



A megvásárolt jegyek árát természetesen automatikusan visszautaljuk. Ha valaki nem kapná meg a visszautalást néhány napon belül, kérjük (a regisztráció során megadott email címéről) írjon a kobuci@kobuci.hu email címre.



Megértéseteket Köszönjük.



Üdvözlettel:



A koncertet új időpontban tartják meg: október 6-án. A már megváltott jegyek természetesen erre az időpontra is érvényesek lesznek.


Kedves Kontroll Rajongók!


A járványhelyzet miatt úgy döntöttünk, hogy az október 16-ára meghirdetett koncertet már OKTÓBER HATODIKÁN este megtartjuk. Akinek nem megfelelő ez az új időpont az szeptember 28-án éjfélig a jegyét visszaválthatja, csak írjon egy emailt a kobuci@kobuci.hu címre.


Ne haragudjatok az újabb dátumváltozásért, de a folytonosan alakuló helyzet ismeretében, reméljük megértitek.


Viszontlátásra október 6-án.


1980 szilveszterén lépett először nyilvánosság elé a Kontroll Csoport Wahorn András pomázi házának pajtájában, az URH zenekar újévi koncertje előtt, Kiss László, az URH, és a majdani Európa Kiadó basszusgitárosának vendégszereplésével.
Az azóta eltelt 40 év főbb állomásait a Nap-Nap Fesztivál 1991-es első szabad koncertjét követő negyedszázadnyi szünet után az Ági50 turné határon inneni és túli koncertjei, valamint a rendszerváltás 20. évfordulóján a New York - i Extremely Hungary magyar évadján a volt keleti blokk-beli underground zenekarokkal közös “Rebel Walz” fellépése fémjelzik.
Míg a New York-i jutalomjátékra a teljes zenekar részvételével került sor, 2019-ben a Walesa alapította Szolidaritási Központ kitüntetésének átvételekor már Újvári János szaxofonos és Lehoczki Károly dobos sajnos nem lehettek a zenekar tagjai közt.
A Kontroll Csoport színrelépésének 40. évfordulóját az ő emléküknek dedikálják a zenésztársak.


Napjainkban a Kontroll Csoport tagjai közül Hajnóczy Csaba, Bárdos Deák Ági és Müller Péter Sziámi az utód-zenekarokban,- a Kampec Doloresben, Ági és fiúkban valamint a Müller Péter Sziámi AndFriends együttesekben- folytatják zenei pályafutásukat, Farkas Zoltán az általa alapított duókkal járja az országot, Kistamás Laci pedig az évfordulós Kontroll Koncerteken lép fel.


A zenekar alapítói: Bárdos Deák Ágnes, Hajnóczy Csaba, Kistamás Laci


A zenekar további tagjai: Müller Péter Sziámi, Hajnóczy Árpád (szaxofon), Iványi Norbert (dob), Farkas Zoltán (basszusgitár), Újvári János (szaxofon)