Koncert

Lóci játszik lemezbemutató

Helyszín/Időpont változás
Lóci játszik előadó
A38 Hajó (Koncertterem)
2022. március 03. (csütörtök) 19:00 - 23:59
Ár: 3700 Ft, elővt: 3000 Ft

Helyszín:

A38 Hajó (Koncertterem)
1113 Budapest, XI. kerület, Henryk Sławik rakpart Petőfi-híd budai hídfő

A programot halasztanunk kell, a pótdátum: 2022. március 3., A38 Hajón. A megváltott jegyek automatikusan érvényesek maradnak az új dátumra, további teendőtök nincs velük.


Amennyiben az új dátum nem megfelelő, jegyeitek árát 14 naptári napig visszaigényelhetitek az info@a38.hu címre írt e-mailben. Kérjük, a csatolmányban küldjétek el nekünk a megváltott jegyeket vagy a Barion tranzakció azonosítóját. Személyes vásárlás esetén a jegyvisszaváltást is csak személyes formában kezdeményezhetitek, az A38 Hajó fedélzetén, a bejárat mellett, az infópultban.


A Lóci játszik zenekar az egyik legvidámabb, legtáncosabb, legviccesebb, s ugyanakkor legprofibb zenekar a mai magyar szcénán. Csorba Lóci a VAN című mozi filmzenéjével alapozta meg a nevét, és sikereit azóta felsorolni is nehéz.


A Lóci Játszik zenekar története pár éve kezdődött, amikor Csorba Lóci névadó frontember, a VAN című mozi filmzenéjével megalapozta a közönség és a szakma figyelmét, ezt követte a Ki Mit Tube és a Cseh Tamás Program elismerése. 2015-ben megjelentették a “Hadd legyek arról híres…” című lemezüket, majd a Margaret Islanddel turnéztak közösen. 2016-ban fölényesen megnyerték a Veszprémi Utcazene Fesztivál közönségdíját.
Azóta megnyerték a Fonogram “Év Felfedezettje” címet, a Szigetes Fesztiválok rangadóján, a NagySzínPadon is ők végeztek az első helyen, és még hosszan sorolhatnánk a sikereiket!
Mert aki egyszer elmegy egy Lóci játszik koncertre, az egyből rajongóvá válik a kibontott csokornyakkendős csapat fellépésén.