Koncert

Medhane (US), Co Lee, Blaize

Medhane előadó
Co Lee előadó
Akvárium Klub (Lokál)
2022. április 05. (kedd) 20:00 - 23:59
Ár: 4500 Ft, elővét: 3900 Ft

Helyszín:

Akvárium Klub (Lokál)
1051 Budapest, V. kerület, Erzsébet tér 12

Medhane napjaink egyik legizgalmasabb hip-hop előadója, aki a new yorki Brooklynből érkezik a VOLT Lokálba, 2022. április 5-én.
A Brooklynban született és nevelkedett Medhane fiatal korától kezdve kitűnt a tömegből, hiszen mind művészi, mint iskolai teljesítményével kiemelkedő volt. Amellett, hogy két évfolyamot is átugrott, járt a NEST+m Akadémiára, valamint rendszeres résztvevője az Ifetayo Kulturális- és Művészeti Akadémiájának, amely afrikai örökségű gyermekekkel foglalkozik.
2014-ben beiratkozott a Pittsburgh-i Carneige Mellon Egyetemre, ahol elkezdett zenével foglalkozni és megismerkedett Slauson Malone-nal is.
Medhane első önálló albuma 2017. szeptemberében jelent meg EP DO FOR SELF címmel és olyan közreműködőkkel együtt készült, mint MIKE vagy Sixpress.
Innentől kezdve folyamatosan jöttek a jobbnál jobb újdonságok, 2019. novemberében például megjelent első teljes hosszúságú projektje, az Own Pace.
Egy rövidebb projekt 2020. februárjában látott napvilágot (FULL CIRCLE), majd még ugyanezen év májusában kijött a Cold Water album is, melyet a Pitchfork Magazin elképesztően magasra, 8,4-esre értékelt Best New Music kategóriában.
Legismertebb dalai között szerepel a Who, ami például a Rapcaviar lejátszási listájában is szerepelt.
Medhane nem csak a zenében brillírozik, hiszen például az Adidas új kampányába is bekerült, egyik dalát pedig beválasztották az NBA 2k játékba.
Friss, ropogós, menő hip-hop egyenesen New Yorkból 2022. április 5-én a Volt Lokálban!