Koncert

Minimax Gyerekhajó - Farsangi buli az Apacuka mini-formációval

Apacuka zenekar előadó
MAHART 2-es kikötő - Batthyányi tér
2020. február 09. (vasárnap) 10:00 - 12:00
Ár: Gyerek - 2490 Ft; Felnőtt - 2690 Ft

Helyszín:

MAHART 2-es kikötő - Batthyányi tér
1000 Budapest, Batthyány tér

Idén is folytatódnak a Minimax Gyerekhajó vidám vasárnapjai a Duna hullámain.
Farsangi bulival készülnek február 9-én 10 órás kezdéssel a Batthyány tér 2-es kikötőjéből induló Budapest hajón.
Sok-sok játékkal, tánccal, arcfestéssel, tombolával, csupa mókával és kacagással várnak Benneteket, az Apacuka együttes és Picicica társaságában.
Ezen a napon felejtsétek el, hogy kik vagytok! Inkább azon törjétek a buksitokat, hogy kik lehettek! Biztos Te is kitaláltad már, hogy mi szeretnél lenni idén a farsangi buliban. Valósítsd meg a vágyaidat! A hercegnőktől és tündérektől kezdve, a mesebeli lényeken és állatokon keresztül, egészen a rendőrökig és szerelőkig nagy szeretettel várjuk a jelmezek változatos skáláját. Nézzetek ki csinosan, vagányul, cukin vagy akár rémisztően és legyetek gazdái a farsangi vasárnapotokat megörökítő képnek, mellyel a későbbiekben értékes nyereményekkel gazdagodhattok.
Ne feledkezzetek meg szüleitekről sem! A farsang mindenkié, nem lehet elég idős hozzá senki. Anyu és Apu is biztos szeretne, egy napra valaki mássá válni. Találjatok ki közösen Nekik is valami izgalmas, vicces, akár páros és családi jelmezt is, amivel feldobhatjátok a bulit. A családos jelmezesek a jelmez versenyen ajándékot kapnak!


Információ: info@gyerekhajo.hu vagy 70/8669066