Koncert

Muzsik és Volkova

Prommer Patrik előadó
Takács Szabolcs előadó
Dürer Kert
2020. július 18. (szombat) 19:00
Ingyenes

Helyszín:

Dürer Kert
1117 Budapest, XI. kerület, Öböl utca 1

Éljen! Éljen! hosszú idő után végre Muzsik és Volkova koncertre mehetünk a Dürer Kertbe, ráadásul beugró nélkül


Sziasztok!


Hosszú idő után végre újra koncertezünk! :)
Július 18-án, a karantén utáni első koncertünket egy speciális felállásban fogjuk megünnepelni a Dürer Kert kerti színpadán. Erre az alkalomra kiegészülünk 2 remek zenésszel, Prommer Patrikkal (Kaukázus), ill. Takács Szabival (Vodku fiai, Chalga).
Eléggé várjuk!


A legfrissebb megjelenésünk tavaszról: https://langologitarok.blog.hu/2020/03/31/tancol_a_hold_a_muzsik_es_volkova_igy_nyul_weores_sandor_verseihez


Muzsik és Volkova – magyar-orosz dalszerző testvérpár, akik Magyarország keleti csücskékből, Záhonyból származnak. Több, mint 10 éve zenélnek együtt, a Muzsik és Volkova duót pedig 2016-ban alapították.
Zenéjüket az indiefolkos/akusztikus hangzásvilág jellemzi, amit ők greengrassnek neveztek el. Magyar nyelvű dalszövegeikben a személyesség, valamint a társadalmi reflexió dominál. Repertoárjukon gyakran bukkannak fel orosz feldolgozások is.


2017 júliusban megnyerték a Veszprémi Utcazene Fesztivál szakmai zsűri díját, Volkova pedig a fesztivál versenyzőinek különdíját. 2018 tavaszán bekerültek a Szimpla Lemming Program 12 díjazott zenekara közé, majd a Szabó Balázs Bandájának vendégeként egy 24 állomásos turné keretében körbekoncertezték az országot.