Koncert

Papa Roach, Hollywood Undead, Ice Nine Kills

Papa Roach előadó
Hollywood Undead előadó
Ice Nine Kills előadó
Papp László Budapest Sportaréna
2020. március 04. (szerda) 19:00
Ár: 8999, 11999, 10999, 13999 Ft

Helyszín:

Papp László Budapest Sportaréna
1143 Budapest, XIV. kerület, Stefánia út 2.

A Papa Roach öt év után ismét önálló koncerttel érkezik Magyarországra, ráadásul ezúttal minden eddiginél nagyobb bulival készülnek március 4-én a Papp László Budapest Sportarénába, a Hollywood Undead társaságában.


A Papa Roach ‘Last Resort’ kezdő ütemei szinte mindenki fülébe beleégtek, aki a ’2000-es években hallgatott zenét. A kaliforniai csapat az elmúlt 26 év alatt sorra szállította az olyan slágereket, mint a ‘She Loves Me Not’, ‘Getting Away With Murder’, ‘Scars’, ‘American Dreams’ vagy éppen a ‘Kick in the Teeth’, kétszer jelölték őket Grammy-díjra és 20 milliónál is több eladott lemezt jegyeznek. A zenekar pedig ebben az évben egy újabb mérföldkőhöz ért és megjelentette 10. Who Do You Trust? című lemezét is. A Papa Roach rajongói idén már a VOLT Fesztiválon kaphattak némi ízelítőt a friss albumból, ezúttal azonban egy teljes Aréna-show várja, hogy megtöltsék új dalokkal és régi slágerekkel. A Papa Roach ráadásul nem semmi társasággal, a hazai körökben szintén erős rajongóbázissal büszkélkedő Hollywood Undeaddel érkezik, akik a napokban jelentették meg legfrissebb, Already Dead című számukat.


“Ez a turné már régóta esedékes – A rajongók jó ideje kérik, hogy csináljunk egy közös turnét a Hollywood Undead-es srácokkal – tehát megadjuk az embereknek azt, amit akarnak!” – Mondja Jacoby Shaddix, a Papa Roach énekese. – “Európában adtuk a legkedvesebb koncertjeinket, az energia mindig őrületes. Alig várjuk!”


A zenekar a turné bejelentéssel egy időben egy megható akusztikus videót is megjelentet, a ‘Feel Like Home’ dalukhoz. A videót idén nyáron rögzítették Bologna városközpontjában. A Papa Roach egyébként az előző hónapban egy szívszorító videóüzenetet, egy rajongóról szóló klipet is kihozott a mentális egészség fontosságáról szóló ‘Come Around’-hoz. A Who Do You Trust? lemezen található szám videója egy New York-i koncerten forgott és egy nagyon régi, hűséges rajongójuk, Mark Moreno is szerepel benne, aki 2000 óta követi a bandát.


A Papa Roach és a Hollywood Undead március 4-én lép fel a Papp László Budapest Sportarénában a New Beat és a Dürer Kert szervezésében, a jegyekre november 1-től lehet lecsapni.

Ajánlók és kritikák: