Koncert

Rühös Foxi

Elmarad
Rühös Foxi előadó
Mika Tivadar Mulató
2020. április 10. (péntek) 20:00
Ár: 1800 Ft, elővét: 1555 Ft

Helyszín:

Mika Tivadar Mulató
1075 Budapest, VII. kerület, Kazinczy utca 47.

A Rühös Foxi számára 2020 pont úgy kezdődött, mint ahogy az elvárható volt. Egyik VÁRATLAN esemény követte a másikat. A január 2-i hagyományos évzáró Vállalhatatlan Varázsestjüket teltház előtt nyomták. A klubtulajdonos elmondása alapján nagyjából háromszor akkora fogyasztást produkált aznap este a Foxok rajongótábora, mint addig az egész év teljes bevétele. Kaiser Fox lezuhant a cajonról, Skystep Fox segítségére sietett, de két mikrofonállvánnyal és a dobszerkó összes maradék részével zuhant rá Kaiserre, aki bordatörést szenvedett. Fox Fox a színpadról esett le bele a közönség karjaiba, hasonlóan Some Foxhoz, aki a zenekarról készült 44 perces dokumentumfilm, Rühös Foxi – Az Film premierje utáni koncerten tűnt el a színpad mögötti árokban magával rántva két gitárt.


A zenekar körül egyre sokasodnak a FURCSA történetek. A NoSalty.hu oldalán elkészült a Rühös Foxi egyik kártyanaptárja alapján a Rambo-szelet, ami időközben Magyarország összes megyéjébe eljutott a vasárnapi ebédlőasztalokra. A tavalyi Fishing On Orfű Fesztiválon a Rühös Foxi pécsi ihletésű daláról, az Eszik a Dönert a Nagyorrú Lányokról nevezték el az egyik nagyszínpadot. A zenekar aztán összebarátkozott a Ricsárdgír együttessel, akikkel közösen kéthetente jelentkező rádióműsort indítottak Fox&Gír címmel az Open Air Rádióban.


A Szűcs Krisztián (gitár, ének), Baksa-Soós Attila (ének, fuvola, szinti), Horváth Kristóf (basszusgitár, gitár, vokál), Vazul Császár (cajon, hugyhang, vokál) felállásban működő punk-rock zenekar bejelentése alapján március végén elvonulnak a cseh hegyekbe, hogy a jicini erdő mellett felvegyék legújabb lemezüket.


Bízzunk benne, hogy a Mika Tivadar koncertre számos slágerük mellett (A Lány, Five-Five-Five, Sajnos Nem, Hétig, Minden Gyereket Biztonságba) hoznak a fiúk magukkal már az új dalokból is egy-kettőt. És ne feledjük, lesz megint kifejezetten erre az alkalomra készített Foxos kártyanaptár is.


Az est fényét a Rühös Foxi egyetlen tribute-zenekara, a Küllős Moxi emeli majd.