Koncert

Sweetie Darling (NL)

Sziget Fesztivál (Magic Mirror)
2022. augusztus 14. (vasárnap)

Helyszín:

Sziget Fesztivál (Magic Mirror)
1033 Budapest, Óbudai-sziget

A Sweetie Darling egy kéthavonta megrendezésre kerülő parti Amszterdamban, egy biztonságos hely a queer közösség számára. Egy nagy YES! a szivárvány család minden tagja számára, mert itt a beilleszkedési kényszeredre nincs szükség! Mindenféle formában, színben és nemben léteznek. Légy out, légy büszke, légy önmagad!


AMBER VINEYARD


Holland ball scene mother-ként ez a kaméleon amszterdami bulikat rendez, és kialakította saját birodalmát, House of Vineyard-ot. Adj neki egy mikrofont, egy színpadot, egy kifutót, ő mindent felhasznál. Egyszerűen nem tudod levenni róla a szemed, mert nem más, mint egy istennő.


ANDREW SYLVESTE


A ceremóniamester, mister Andrew a szerelem szinonímája. Ez a csodálatos táncos egy merő energia, ének, tekintet, amikor pedig mosolyog, a világ vele együtt mosolyog.


D-JAYE


Mister Jaye egy új DJ tehetség Amszterdamban és a Sweetie Darling rezidense. Szemet gyönyörködtető a pult mögött, nagyszerű ízléssel a diszkó és house zenében.


DARLING PETER


A Sweetie Darling szervezője és DJ, székhelye Barcelonában és Amszterdamban van. Már évek óta szervez partikat, és készen áll arra, hogy az összes darlinggal meghódítsa a világot.


ENVY PERU


A Drag Race Holland 2020-as győztese, az egyik legszebb drag queen Hollandiából és azon túlról. Amikor színpadra lép, övé a tér: egy igazi sztár.


JAY JAY REVLON


DJ, MC és táncos. A UK House of Revlon atyjaként és a Kiki House of Tea alapítójaként Jay Jay a bálok vezető szaktekintélye az Egyesült Királyságban.


SHEEZA HO


Tükröm, tükröm, mondd meg nékem, ki a legszebb hetedhét vidéken. Sheeza az egyik legnagyobb sminkmester Hollandiában, úgy ismeri a divatot és szórja a tekinteteket, mint senki más. Vigyázzatok, csajok, nehogy lecsapjon… a fiúitokra!


Erre a programra ezt a napijegyet kell beszerezned:
szombat - aug. 13.
A program naptár szerinti időpontja:
vasárnap, aug. 14. 00:00