Koncert

Szimpla Lemming Program: Perpetuum

perpētuum előadó
ONLINE
2020. március 18. (szerda) 20:00
Ingyenes

Helyszín:

ONLINE
1000 Budapest, Világháló

Bár a Szimpla Kert a kialakult helyzetre való tekintettel határozatlan ideig zárva tart, a Lemming Program koncertjeit még is megtartják - zárt ajtók mögött. A koncerteket a Szimpla Youtube csatornáján élőben nézhetitek.


A Perpetuum zenekar 2017-ben alakult, de mostani formáját 2019 januárjában nyerte el. Stílusukat experimentális art-popnak nevezték el, amit nem lehet besorolni egy konkrét zenei irányzatba sem. Zenéjük több műfajból táplálkozik, amelyben megtalálhatóak jazzes, rockos, popos, pszichedelikus és elektronikus elemek is. Többféle élethelyzetből, érzelmekből és mindennapi szituációkból merítik az inspirációt, ezért a Perpetuum dalok igazi stíluskavalkádot hoznak létre, ami jól tükrözi négy különböző ember közös hangzásvilágát. Fade című kislemezük tavaly márciusban jelent meg, amit április elején Parasomnia daluk követett. 2020 januárjában, a Babel Nights Amsterdam keretein belül, lehetőségük van bemutatkozni a holland közönség előtt is. Legújabb single-jük idén márciusra várható.


119 zenekarból 12-őt van lehetőségünk behívni a Lemming Programba, melynek keretein belül nem csak koncertet adnak, hanem együtt megyünk a Tilos rádióba a Budapest Eklektik című műsorba, este 9 órakor, és két kerekasztal beszélgetésen is részt vehetünk, március 18-án és április 1-én 18 órától a Szimpla Kertben.
A Lemming Programnak még számos folyománya lesz, erdélyi turnétól kezdve koncertfelvételekig, de a legfontosabb, hogy különféle zenekarok egy kalandban vesznek részt.