Koncert

Tabán a házban - Random Trip évzáró koncert 2021

Random Trip előadó
Solti János előadó
Tátrai Tibor előadó
Vitáris Iván előadó
Zentai Márk előadó
Bata István előadó
Jász András előadó
Jávor Delov előadó
DJ Q-Cee előadó
Várkert Bazár (Rendezvényterem)
2021. december 30. (csütörtök) 19:00
Ár: 4500 Ft

Helyszín:

Várkert Bazár (Rendezvényterem)
1013 Budapest, I. kerület, Ybl Miklós tér 4.

km.: Solti János (dob), Tátrai Tibusz (gitár), Lylith (ex Parov Stelar Band - ének), 
Vitáris Iván (Ivan and the Parazol - ének), Zentai Márk (Mörk - ének), Szebényi Dani (billentyű),  Bata István (Veni, Kéknyúl - basszusgitár), Nagy Kristóf (Seven Seconds In The Future - lemezjátszó, gitár, loop, beatbox), Jász Andris (Kéknyúl - szaxofon, fuvola), DJ Q-Cee(lemezjátszó, dob), Delov Jávor (dob)


A Random Trip 2021-es évzáró nagykoncertje valódi időutazás: az Artisjus gáláján "Az év produkciója" díjat elnyerő improvizációs közösség a hetvenes évek zenei forradalmának közepébe repít el minket, a fiatal muzsikus-generáció jeles képviselőit pedig olyan legendák segítik ebben, akik maguk is aktív részesei voltak ennek a korszaknak.

A koncerten közreműködő több mint tucatnyi zenész között elismert művészeket is találunk: Solti Jánost, minden idők legjobb hazai könnyűzenei dobosát, a legendás LGT oszlopát, akiknek neve szinte összeforrott a régi Tabán fesztiválokkal. Jelenlétének további különlegessége, hogy ez alkalommal lép fel először a Random Trip csapatával, ahol ráadásul ritka a dobos vendég. Hozzá csatlakozik Ausztriából a különleges hangú és elképesztően sokoldalú énekesnő Lylith, akit a Parov Stelar Band slágereiből ismerhet a nagyközönség, valamint Vitáris Iván, akinek igazán testhezálló lesz az aznapi tematika, hiszen örökmozgó figurája maga is egyfajta időgépként funkcionál. A Random Trip "magja", Delov Jávor és DJ Q-Cee mellett további kiváló hangszeresek és frontemberek erősítik az aznapi felállást, akik kilétéről folyamatosan hullik le a lepel a koncertig hátralévő két hónap során.