Koncert

TILOS Szilveszter 2021-22!

Óperentzia előadó
Dynamite Dudes előadó
Titusz előadó
Palotai előadó
Gödör
2021. december 31. (péntek) 20:00 - 23:59

Helyszín:

Gödör
1061 Budapest, VI. kerület, Király utca 50

Újra Tilos Szilveszter!
Jócskán van mit bepótolni, ha az elmúlt 2 évben meghiúsult hagyományos Tilosos eseményekre gondolunk, ráadásul a Mika is végleg bezárt, ami hosszú éveken át adott otthont a Tilos Szilvesztereknek. Most, hogy visszatért a remény és jó eséllyel újra a Tilossal köszönthetjük az új évet, egy szerencsés együttállásnak köszönhetően visszatérnek a Gödör klubba, ami az egykori Mikától egy sarokra nyílt újra idén, a Király utcában!
Atmoszférájában a Mikához hasonlóan az utcáról belépve máris a megszokott hangulatot idézzük fel, éjfél előtt Tilos DJ-k, és a Dynamite Dudes közreműködésével, a koccintás előtt és után pedig DJ Palotai áll a keverőpult mögé!
Tilos party 3 emeleten!
A koncertteremben ezúttal az Óperentzia koncertjével zárjuk az évet, éjfél után pedig DJ Titusz, és Tilos All Stars DJ válogatott gondoskodik a parti hangulatról, az emeleten pedig a Cökxpon házigazda Dj Papa és csapata segítségével lépünk át az új évbe: a Gödör galéria szintjén a tőlük megszokott módon minden érzékszervünket kényeztetik majd, az ambient-techno szettek a fülünket, a vizuál a szemünket, és a Cökis hangulathoz híven az orrunkat kellemes füstölőkkel.
Nagy szeretettel várnak mindenkit! Részletes program bontás hamarosan!