Koncert

Vasárnapi Iskola 8 - online fesztivál

Negyvenkettő előadó
Dirty Canvas előadó
Rák Béla Combo előadó
Szekeres András előadó
Váczi Dániel előadó
Lantos Zoltán előadó
Molnár Tamás előadó
Online nézhető ONLINE
2020. június 28. (vasárnap) 10:30

Nagyszabású online fesztiválsorozatot indít az A38 Hajó a Hajónapló.ma csapatával közös szervezésben, amelyben a Kárpát-medence mintegy száz zenei produkcióját juttatja el az érdeklődőkhöz tíz egymást követő vasárnapon. Az alkalmanként tíz bemutatkozó fellépő az A38 Hajón ad koncertet, amelyeket a Hajónapló élőben közvetít a Facebook-oldalára.
A Vasárnapi Iskola bő két hónapon át tart május 10-étől kezdődően. Tíz olyan vasárnappal ajándékozza meg a közönséget, amelyen új szemléletű produkciókkal válik mindennapossá közelünkben az új zenészek, előadók, zenei világok, kísérletek, kezdeményezések bemutatkozása. Az online fesztivál koncertfelvételei a live streamek lezajlása után a Hajónapló YouTube-csatornáján lesznek elérhetők.


Az alábbi tíz produkció koncertjét követhetitek élőben a Hajónapló.ma oldalán:
10:30 - Negyvenkettő - Alternatív / indie rockkal indul a Vasárnapi Iskola 8. napja, szokásosan élőben az A38 Hajó Koncertterméből.
11:40 - Dirty Canvas - A 60-as, 70-es évek vintage / blues rockját idézzük meg a Vasárnapi Iskola programjában.
12:50 - Rák Béla Combo - Virtuóz gitárjátékon alapuló elegáns, dallamos jazz - erre számíthatunk a Rák Béla Combo koncertjén a Vasárnapi Iskolában.
14:00 - Hesz Ádám Music - Gitáros popzenésszel folytatjuk a Vasárnapi Iskola programját: bemutatkozik Hesz Ádám és zenekara, akiket az elmúlt hetekben egészen a Petőfi Rádió toplistájáig juttatott egy új daluk.
15:10 - Szekeres András - Szekeres András a Vasárnapi Iskola programjában! Élőben közvetítjük az A38 Hajóról a Junkies-frontember szólókoncertjét.
17:00 - Alma Latina együttes - Családi zenekar koncertjével folytatjuk a Vasárnapi Iskola programját - fogadjátok szeretettel az Alma Latina fellépését, akik Dél-Amerika autentikus hangjait szólaltatják meg.
18:10 - Váczi Dániel Glissonic Trió - Mi történik, ha szoprán szaxofonnal keresztezünk egy tárogatót? Megszületik a Glissonic-hangszercsalád első tagja - hallgassátok meg egyik alkotója, Váczi Dániel és zenekara koncertjén.
19:20 - Kalus Akusztik Trió - Akusztikus gitárzene a Vasárnapi Iskola programjában, a színpadon Kalauz Attila és zenekara.
20:30 - Lantos Zoltán/Andrew J "Violectric" - Lantos Zoltán hegedűművész és a többek között a Bin-Jipből ismert Andrew J. közös produkciójával folytatjuk a Vasárnapi Iskola programját. Klasszikus-modern fúzió élőben az A38 Hajóról.
21:40 - Molnár Tamás Trió - Molnár Tamást elsősorban az Anti Fitness Club és a Jetlag frontembereként ismerjük, szövegíróként a fél országgal dolgozott már, rendszeresen tart szerzői esteket is évtizedes munkásságából szemlézve. Tőle rendhagyó módon trió felállásban lép a Vasárnapi Iskola színpadára az A38 Hajón.