Koncert

Vasovski Live

Mr. Vasovski előadó
Arena Garden
2022. augusztus 12. (péntek) 21:00
Ár: 3000 Ft, VIP jegy: 4000 Ft

Helyszín:

Arena Garden
1087 Budapest, VIII. kerület, Kerepesi út 9

2022.08.12.-én, pénteken egy különleges csapat érkezik az Aréna Garden színpadára: Vasovski Live

Inspirálódott, szívta magába az elmúlt év koncertélményeinek pozitív rezgéseit, hogy csupa jó hírrel térjen vissza a világon egyedülálló Vasovski Live. Nemcsak egy rendhagyó, klubpezsdítő saját szerzeménnyel, a „Kellettél"-lel köszönti az idei évet a sztárcsapat, hanem a világszínvonalú, díjnyertes énekesnőt, Lengyel Johannát is üdvözölhetjük körében.

Egy merőben új dimenzió nyílt meg a hazai klubzenei élet előtt, amikor a DJ/producer, Mr. Vasovski két teljesen eltérő műfajt, a hangszeres zenét és az elektronikát keresztezte, megalapítva az ötfős Vasovski Live formációt, illetve ennek kibővített, szimfonikus változatát, a Vasovski Symphonic-ot.
Ma már beágyazódott a zenekar a legnagyobb bulik és helyszínek eseményprogramjába, így kreatív feldolgozásaival igazi hídként funkcionál a fiatalabb generációk és a klasszikus zene között.

A bravúros együttes számára a tavalyi év egyfajta felkészülés volt 2022-re, aminek idei első termése meg is érkezett, harmadik önálló zenéjük formájában.

Norbi azt is elárulta, hogy már dolgoznak új projekteken, amiket egy új női hanggal álmodtak meg: ugyanis a Petőfi Zene Díjat frissen megnyert Lengyel Johanna váltotta Péterffy Lilit a Vasovski Live mikrofonja mögött.
"Számos új saját szerzeménnyel és feldolgozással jelentkezünk idén, Johanna pedig igazi tüzet és energiát hozott nekünk, amit alig várunk, hogy megmutassunk mindenkinek" – mesélte az alapító. (forrás: MAGNEOTON MUSIC GROUP)