Koncert

Zsebfesztivál 2.0 előszilveszter NANÁ, hogy lesz!

Dead Maróz előadó
Muzikum Klub & Bisztró
2021. december 30. (csütörtök) 20:00
Ár: 2500 Ft, elővét: 2000 Ft

Helyszín:

Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, VIII. kerület, Múzeum utca 7. Kossuth Klub

Közreműködik: Jatagán* | Dead Maróz** | Cult Devil*** | DJ Gubányipisti


A Jatagán együttes autentikus rockzenét játszik, mert ez fakad a zenekari tagok természetéből is. Saját számaikban a mindennapjaikból merített életképeket ültetik horzsoló ritmusokba. A Jatagános srácok roppant hálásak az élő zenét szerető közönségért, amiért cserébe súlyos dallamtapadás várható a koncertjükön!


Róbert és Zoltán 6 éves korukban találkoztak egy TeFu-Volán vállalati Télapó (oroszul: Gyed Maroz) ünnepségen. Akkor még nem sejtették, hogy egy középiskolai építőtáborban rácsodálkozván egyforma pizsamájukra, együttest fognak alapítani. Azóta többet is, de a legújabb a presszó punkot játszó fukkin Dead Maroz!


A magyar Cult tribute zenekar / The Hungarian The Cult tribute band
A koncertek után az alsó szinten, a hangulat fenntartásáért DJ Gubányipisti a felelős a jól megszokott, tőle várható zenékkel!


A Kormány 194/2021. (IV.26.) rendelete alapján, aki jegyet vásárol a koncertre, annak érvényes védettségi igazolvánnyal kell rendelkeznie, amelyet a beléptetéskor ellenőriznek. Akinek nincs védettségi igazolványa, az nem tud részt venni az eseményen és utólag nem kaphatja vissza a belépője árát.