mulao 2013 febr. 25. - 06:10:21
(22/42)
Nagyon jó volt az idei Oscar, a régi fényében tündökölt. Szuper, hogy ennyit énekeltek. Meglepetések tulajdonképpen nem értek, mégis csak sejthetõ volt kik nyernek. Jennifer Lawrence-et pedig imádom, már akkor tudtam, hogy oda kell figyelni a leányzóra, amikor A hallgatás törvényével berobbant.
10/10
Sonic8 2013 febr. 25. - 05:32:02 10/10
(21/42)
Tarantino legjobb forgatókönyv!!!!!!!!!!!!!! FUCK YEAAAAAAAA
CONGRATULATIONS
Spoiler-Killer 2013 febr. 25. - 01:44:47
(20/42)
Na, gyerünk. Hajrá Lincoln
Akylleus 2013 febr. 25. - 01:39:19
(19/42)
Koszi a linkeket!
CsiróCsiró 2013 febr. 24. - 23:41:29
(18/42)
Amúgy a PRO7 is adja élõben ---> http://tv-stream.in/?tv=pro7
CsiróCsiró 2013 febr. 24. - 23:35:24 Előzmény CTU
(17/42)
Nálam is ez a helyzet :-)

Bár én beszereztem egy doboz Red Bull-t is, biztos, ami biztos... :-)

Jennifer Lawrence-nek, és Pi életének nagyon erõteljesen drukkolok.

Már csak másfél óra :-)
tyrichie 2013 febr. 24. - 22:52:50
(15/42)
Torrenten biztos fent lesz.
Csenge82 2013 febr. 24. - 22:02:16
(14/42)
Sziasztok!

Készít valamelyikõtök felvételt, a legelejétõl... bevonulás stb.?
tyrichie 2013 febr. 24. - 21:13:09
(13/42)
Sajnos majd csak este az ismétlést tudom megnézni mert 4kor kelek, pedig jó lenne élõben nézni.
CTU 2013 febr. 24. - 19:06:30
(12/42)
Már alig bírom kivárni.....

Kóla, chips, popcorn bekészítve!!!! :)
mulao 2013 febr. 24. - 12:20:25
(11/42)
Mondjuk itt nem az a kérdés, hogy az 5 jelölt közül ki alakít jól, hiszen mindenki nagyszerû, szerintem azt nehéz eldönteni, hogy ki a legnagyszerûbb. Egyedül a nõi mellékszereplõ kategóriában van az, hogy egy valaki kiemelkedik, Anne Hathaway. A többi kategóriában nehéz megtippelni a befutót. De végre lesz egy izgalmas Oscar, ahol nem tudjuk mindegyik kategóriánál elõre, hogy ki lesz a nyertes. És ezért én csak még izgatottabb vagyok, de ma éjjel már kiderül.
mulao 2013 febr. 23. - 16:51:42
(10/42)
NW is fantasztikusan alakít, de szerintem is õ volt az kezdettõl, akinek semmi esélye sincs a nyerésre.
tyrichie 2013 febr. 22. - 18:21:40
(9/42)
Az már biztos, hogy a HBO fogja közvetíteni, csak az a kérdés, hogy lesz-e hozzá magyar kommentár.
tibant 2013 febr. 21. - 23:24:40 Előzmény mulao
(8/42)
Én a nyújtsa helyett nyújtja-t írtam volna.
mulao 2013 febr. 21. - 14:41:19
(7/42)
Szerintem a HBO fogja közvetíteni élõben, kommentár nélkül. Késõbb pedig ismétlik magyar felirattal. Legalábbis a Golden Globe-bal és a BAFTA-val ezt csinálták.
Elvis81 2013 febr. 21. - 13:46:22
(6/42)
Idén vajon lesz hozzá magyar kommentár, az élõ adáshoz, jó lenne volt már rá példa pár éve?!!!!
mulao 2013 febr. 20. - 14:57:27
(5/42)
Ha én adnám a díjat, és tényleg az én saját meglátásom szerint történne, vagyis, hogy melyik a jelöltek közül a legjobb film, alakítás, stb, akkor az így nézne ki:

Legjobb film: Szerintem a két legjobb film a Szerelem és A nyomorultak volt, így a kettõ közül valamelyiknek, vagy megosztva.

Legjobb színésznõ: Riva, mert szerintem õ nyújtsa a legjobb alakítást.

Legjobb színész: Joaquin Phoenix, mert szerintem a legjobb alakítást õ nyújtsa.

Legjobb férfi mellékszereplõ: Nem tudok dönteni, mert véleményem szerintem az egyik fantasztikus, a másik meg brutális és akkor most mégis melyik a jobb? Christoph Waltz és/vagy Philip Seymour Hoffman.

Legjobb nõi mellékszereplõ: Ebben a kategóriában talán azért is tartják tuti befutónak Hathaway-t, mert igazán csak õ emelkedik ki a mezõnybõl, aki még a legjobb alakítások közül is a legjobb. Én neki adnám.

Legjobb rendezõ: Tom Hopper, ha egyáltalán jelölték volna. :)

Innentõl pedig csak azokról a kategóriákról szólnék, amikhez tényleg hozzá tudok szólni.

Legjobb filmzene: Azért az Anna Karenina, mert az egyetlen film volt, ahol egyáltalán feltûnt, hogy van zene, ami még ráadásul fantasztikus is volt.

Legjobb eredeti filmdal: Vígjátékoknak nem igen jár ki Oscar, úgyhogy nyerje meg a Tedd. :)) Amúgy két kedvencem van: "Suddenly" és "Skyfall".

Legjobb vizuális effektusok: A Pi életénél és a Hobbit-nál néztem tátott szájjal, hogy hol tart a számítógépes grafika, kettejük közül választanék.

Hát kb ennyi, kész szerencse, hogy nem én adom a díjakat.
mulao 2013 febr. 11. - 03:22:47
(4/42)
4 BAFTA-díjat nyert A nyomorultak, szuper!! Így õk vitték haza a legtöbb szobrot! :) Persze ettõl még nem biztos, hogy az Oscaron is tarolni fog, de az én favoritom nyert. Jennifer vagy Jessica helyett pedig Riva nyert, ez is király. Valamint a Lincoln csak egy díjat kapott, haha. Annyira jó, hogy Waltz is megnyerte a legjobb férfi mellékszereplõt, én azt gondoltam nem adnák neki a díjat, pedig amit Tarantino megint kihozott belõle, az fantasztikus. Anne is megnyerte a legjobb nõi mellékszereplõt, ennek megint csak tudok örülni. Hogy megérdemelte azt misem bizonyítsa jobban, minthogy a youtubon néztem meg a videót és amíg bejátsszák a jelölteket, bizony õ kapja a legnagyobb ovációt/tapsot, aki még kimagaslóan hangos ovációt érdemelt ki az Judie Dench, de õ mégiscsak egy név a szakmában. Nem mellesleg igencsak elismerõen tapsol Hathaway-nek. Ennél már csak az lenne jobb, ha én adhatnám az Oscart.
10/10
_Freddy_ 2013 febr. 09. - 09:22:05 10/10
(3/42)
Tippjeim:

Legjobb film: itt az Argo akció és a Lincoln az esélyes, nagyobb esélyt látok Lincoln gyõzelemre az idõs zsûritagok miatt
Legjobb férfi fõszereplõ: Daniel Day-Lewis (Lincoln), ez biztos...
Legjobb nõi fõszereplõ: Jessica Chastain-ra tippelnék a Zero Dark Thirty-bõl
Legjobb férfi mellékszereplõ: Christoph Waltz ez egyértelmû
Az idei nagy vesztes a Pi élete lesz...

Legjobb nõi mellékszereplõ: Anna Hathaway az esélyes
Legjobb rendezõ: valószínû, hogy Spielberg lesz...
Legjobb eredeti forgatókönyv: Tarantino Django-ja
Legjobb adaptált forgatókönyv: Az Argo akció
Legjobb idegen nyelvû film: A szerelem
Legjobb animációs film: Merida, a bátor...egyértelmû
Legjobb látvány: Pi élete, Lincoln...de szerintem Pi élete mint nagy vesztes, ezt azért elviszi szánalomdíjként
Legjobb fényképezés: Django talán, vagy Pi élete
Legjobb jelmez: Lincoln esélyes
Legjobb vágás: több esélyes van itt is, de talán az Argo akció
Legjobb maszk: Hitchcock elviszi
Legjobb zene: Adele-Skyfall érdemelné meg...de a Golden Globeon se õ kapta, pedig ez a legjobb
Legjobb betétdal: itt is nyerjen a Skyfall én aztmondom :D

A többit meg meglátjuk, ott mindenki esélyes szinte. :D