Téma: A barlang

NoLF 2006 febr. 12. - 03:34:45
(4/204)
Nekem nagyon bejött. Az elején rögtön kihalnak páran. Van pár para is, amikor a csaj áll az ablak elõtt éjjel. Eléggé bexartam:) Utána lapos tényleg de az kell is hogy kellõen beüssön a közepén. Frankók a mutánsok is, ötletes film és egyszerü. A vége tényleg nagyon zorall. Ott lerántottam a fülest a fejemrõl amikor félreáll az uton a csaj és csak az ablaktörlõt lehet hallani és beüt a para:)

Vannak benne meglepõ fordulatok. Nem is kevés. 10pontot neki! Mindenkinek ajánlom aki szeret parázni.
melkor 2006 febr. 07. - 15:49:32
(3/204)
Hát nekem is tettszett, bár az elsõ kb egy óra nem volt valami meggyõzõ,de aztán szerencsére begyorsultak az események.
HA MÉG NEM LÁTTAD A FILMET,INKÁBB NE OLVASD EL!
A vége (szerintem):én akkortól,h Sarah belevágta azt a csákány-szerû cuccot Junoba(aki amúgy kedvencemmé vált:)),kifejezetten ellene szurkoltam.A vége sztem nagyon ötleletes:a lényeg,h futás közben beleesik vmi lyukba,oszt mikor felébred,lehet látni,h ott van a kijárat,szal kiszalad.Aztán egyszercsak felébred a barlangban és látja a kislányát és mered a fáklyára. A következõ történt: elájult,ájultan azt képzelte,h felébred stb,aztán magához tér és látja a lányát.A csajról végig lerí,h beleõrült a balesetbe,és állandóan flesselget. Szal annyi,h ott marad a barlangban,mert azt hiszi,h meghalt és végre a lányával van.Holott él és virul,talán meg is menekülhetne,de nem,mert ott marad a lányával. Így aztán mindenki meghal,az is,akitõl azt várjuk,h túlélje a túrát,holott annyira nem is szimpatikus szereplõ és mégis: túl kéne élnie. Szal ez tettszett nagyon,h felrúgva a "szabályokat" kinyírták az összes csajt. Jó volt,nagyon.
Remélem érthetõen írtam le,h mi a vége:)
Bende126 2006 febr. 06. - 22:42:45
(2/204)
Tényleg jó kis film, s habár az elsõ 46perc a bemutatkozásról szól azért meg kell említeni, hogy kapunk némi ízelítõt már az elsõ 10 perceben arról, hogy milyen filémre is ültünk be! A maradék idõben pedig nem lesz gondolkodási idõnk az események gyors váltakozásai miatt!! Ha vki megfejti a végét akkor légyszí írja le, mert az uccsó 1perc nem tiszta
nagysan2 2006 febr. 04. - 21:43:12
(1/204)
Nem rossz film!Az elsõ 1 óra kicsit lapos, de utánna valamivel jobb.Viszont a vége elég furára sikerült.