zuzuzu777 2021 jún. 22. - 23:39:16 Előzmény mihenike
(846/1126)

1. Azért Zehrának sem volt könnyű játszani, mert emlékszel, hogy ő igazából is terhes volt, nem úgy, mint a sógornője! Gondolom, azért volt "B" terv is, mert azért egy szülést nem lehet másodpercre kiszámítani. (úgy emlékszem, hogy Hazar fogja világra segíteni a saját lányát)
No ez megint egy röhej, hogy mind e ketten egyszerre lettek terhesek?!
3. Nagyon jó ez a "dúvad" Zehra!
12. Nem emlékszem pontosan, de ez az Ayila is megéri a pénzét! Rémlik, hogy össze vissza kavart. Egyszer ezt mondott, másszor azt. (Ugye Azize fizette le, v. Nasuh, mert eszébe jutott, hogy dilis Dilsah terhesen kérte tőle, hogy segítsen de ő megtagadta.)
Nagyon figyelj oda arra, ami most következik, mert sok mindenre fény derül, de sok minden úgy össze kuszálódik, hogy ember legyen a talpán, aki "teljesen" meg akarja érteni ezt a sorozatot.


zuzuzu777 2021 jún. 22. - 23:22:02 Előzmény mihenike
(845/1126)
Ez a tegnapi, rögtön írom a mait!

hőség v. hűség???
1. Sükran nagymamáról jut eszembe: emlékszel arra, hogy ki gyújtotta fel az első házát, amiért másikba kellett költöznie?
3. A.A. őrült szerelme nekem valahogy egy kicsit túlzás, mert ugye elvileg akkor lett szerelmes, amikor R. bekötött szemmel ült, ő pedig kerülgette, mint macska a forró kását!
9. Asiye elvben Mahfuz közeli rokona és mint kém van jelen a kúrián!
tudom, török sorozatról van szó, de pl. ki küldte A.A.-nak a levelet, hogy örökbe fogadták és akkor kezdte el az Azize elleni hadjáratot?? Lehet, hogy csak nem figyeltem oda?
15. Nagyon-nagyon okos ez az A.A. fiú. Mindent kitalál, mindenhez ért.
Nekem tetszett a két kakas harca a tyúkért!


mihenike 2021 jún. 22. - 16:55:40 Előzmény zuzuzu777
(844/1126)
Folytköv… a hangulat Ismet a tetöfokän :)

1. Zehra berontott a häzba, mint egy vadällat es mindenkit szämon kert Reyyan szenvedeseert :)
2. Miran toväbbra is kandur Bandit jätszik es leskelödik meg ugral…
3. Zehra elindul a bizonyitekert, de nem talälja a Babät… Göl elmondja neki, hogy Miran nagymamäjänäl van a Level, igy "Duvad" Zehra utnak indul.. utäna Nasuh... utäna Reyyan… utäna Aslan
4. Nasuh es Zehra veszekednek, Nasuh azt mondja neki, hogy Hazar ölte meg Mehmetet… ezt termeszetesen meghallja Reyyan, majd elrängatja Aslan...
5. Zehra ezutän elmondja, hogy Miran apja Hazar… persze ezt mär nem hallja Reyyan
6. Aslan berängatja a "titkos" häzba Reyyant, ezt meglätja szöke vipera es indul a cirkusz :)
7. A titkos häzban Reyyan es Aslan "a nagy titokrol" beszelnek, ezt persze meghallja Miranom, majd megerkezik az egesz Sadoglu familia es Aslan elviszi az egesz balhet :) Mirant eszre Sem veszik :) örület :)
8. Reyyan nem hiszi, hogy Hazar gyilkos lenne
9. Nasuh nem hiszi, hogy Miran igazäbol Hazar gyerke, igy Zehräval utnak indulnak Esmahoz, de Esma mama mär nem segit… ö megtette a magäet azzal, hogy ätadta a levelet es Zehra vessen magära, amiert nem adta ät idöben a levelet Hazarnak :)
10. Nasuh kihallgatja a beszelgetest es elhiszi, hogy Miran apja Hazar
11. Azize is lätja, hogy beszelgetnek, majd szämon keri Esmät, de azt nem tudja, hogy ezt az informäciot Zehra valojäban Esmätol szerezte :)
12. Zehra es Nasuh elindulnak Aylähoz, oda hivjäk Hazart is es Zehra bevallja Hazarnak, hogy Miran az Ö fia!
mihenike 2021 jún. 21. - 18:18:02 Előzmény zuzuzu777
(843/1126)
Szia :)
itt a nagy hösegriado közepette megneztem nehäny reszt ... ez egyre zavarosabb es färasztobb... ezzel csak azt akarom mondani, hogy Te egy hös vagy, hogy vegig nezted öket :)

1. Sükran maminäl az egyik ejszaka megjelent egy fekete ruhäs "alak", megsimogatta az arcät, majd, amikor S. felebredt azonnal elszaladt... azota szegeny Nagyi csak arra tud gondolni, hogy a länya, Dilsah eletben van :)

2. Reyyan es Miran "elvileg" elvältak, de közben egyfolytäban talälkozgatnak titokban es valaki elött mindig lebuknak valamilyen szinten, amiböl vagy kisebb vagy nagyobb cirkuszok lesznek... :)

3. Amikor Sultän oda adta a levelet Aslan Aslanbynak (amit Dilsah irt es az äll benne, hogy Miran verszerinti apja Hazar,) akkor elindult a levellel, hogy ätadja, de eppen rajta kapta Reyyant es Mirant a kishäzban es a häz bejäratänäl gyujtotta fel a levelet... egyreszt feltekenysegeben mäsreszt pedig azert, mert meg van gyözödve rola, hogy Azize bosszuja mögött nem csak Mehmet es Dilsah haläla äll, hanem valami mäs is, de meg nem tudja, hogy mi az ...

4. Amikor Reyyan es Miran kijöttek a kishäzbol termeszetesen nem vettek eszre, hogy az ajto elött el lett egetve valami... Oh Allah... haha :)

5. Mahfuz apänk es Sultän neni teljesen kiborultak, hogy A.A. nem adta ät Mirannak a levelet...

6. Azize toväbbra is el akarja küldteni A.A.-t, igy kitalälta, hogy egy helyre hivja A.A.-t+Sultant+Gönült, hogy egyesitse a csalädot, de Mahfuz apänk meg idöben szolt neki, ugyhogy nem buktak le. Viszont Gönül elmondta az anyjänak, hogy Azize a testverevel zsarolta meg, ezert vält el Mirantol.

7. Azize meglätta Aslan dolgozo szobäjäban a rengeteg kepet Reyyanrol ...

8. Mahfuz is tudomäst szerzett a kepekröl

9. kiderült, hogy Asiye is Aslan beepitett embere

10. Hazar el akar utazni a länyokkal Zehrähoz, hogy Reyannak kitisztuljon a feje

11. Miran ugyebär megvette a szomszed häzat, ugyhogy onnan ugräl ät, mint egy kandur bandi :)

12. az egyik ilyen talälkozäsuk utän Reyyannal nem volt kulcs es Melike elaludt, igy nem volt, aki beengedje a villäba es micsoda veletlen, hogy Aslan arra järt es segitett Reyannak bejutni a häzba. De vegülis Miran titkos häzän keresztül jutottak be a Sadoglu häzba. A.A. elhagyta az öngyujtojät, amit kesöbb Mirän megtalält egy egy oriäsi cirkuszt csinält es puffogtatta a pofäjät :)

13. Azat meglätta öket, de ugy tünt, hogy Miran eröszakoskodik Reyyannal, ugyhogy ö meg nagyobb cirkuszt csinält :) haha

14. Gönül hazaköltözött es kitalälta, hogy visszaszerzi Miränt... oh Allah... ez beteg :)!!!!! Neki is gyanus Aslan, de azt hiszi, hogy Azize ujabb beepitett embere, akit azert hivott, hogy elvälassza Reyyant es Mirant. Emiatt fel is keresi Aslant...

15. Harun mostanäban nem sok vizet zavar es a kedves kis vipera sem... nagyon csendben vannak... lesz ez majd igy sem, de most nagyon unalmasak :) Viszont, amikor Hanife összeveszik az uj szakäcsfiuval, akkor kiderül Harun szämära, hogy Hanife mär 35 eve szolgäl a Sadoglu häznäl es nem pedig 29 eve... szoval ez is alätämasztja Aslan gyanujät, hogy mäs is van a hätterben, mint Mehmet es Dilsah haläla...

16. Amikor Reyyan, Hazar es Gül elindulnänak Zehrähoz, akkor a kedves sogornöje felhivja, hogy jöjjön haza, mert Reyyan elvält Mirantol es Azat ismet Reyyan utän rohangäl... nagy hallgatäs....- majd mutatjäk, hogy Mirän mär ott van Zehränäl. Elmeselt neki mindent a "väläsrol" meg arrol, hogy meglötte Azatot es szepen hazaindulnak Zehräval... Zehra azt akarja elmondani, hogy Hazar az apja Mirannak, Miran pedig azt akarja elmondani, hogy Reyyan tudja, hogy Hazar nem az igazi apja, de vegül egyik sem mond semmit, csak neznek egymäsra szotlanul... majd belepnek vagy belepnenek a Sadoglu - häzba..., de igy lett vege a resznek.... :)
97 2021 jún. 19. - 07:20:38
(842/1126)
Sziasztok, már mindenhol kerestem, nem tudjátok hol lehet előre nézni a sorozatot?! Köszi a válaszokat!
zuzuzu777 2021 jún. 15. - 00:12:59 Előzmény mihenike
(841/1126)
Köszönöm, hogy köszönöd!!!
offtopic
mihenike 2021 jún. 14. - 21:32:46 Előzmény zuzuzu777
(840/1126)
Megtaláltam!!! köszönöm!!!!
offtopic
zuzuzu777 2021 jún. 14. - 10:43:42 Előzmény mihenike
(839/1126)

Feltettem, de persze leszedték, mert linkeket tilos feltenni, de próba-cseresznye!
Kb. 2 órát volt fent, ha elkaptad, elkaptad, ha nem, akkor így jártál.
Sikerült v. nem, mert akkor itt a következő:
a g betűs keresőbe beírod a címet és utána azt, hogy : hun.sub. ennyi


offtopic
mihenike 2021 jún. 13. - 16:00:46 Előzmény zuzuzu777
(838/1126)
sziaaaaaaa :) na elírtam, ezert itt a félreértés :) már valóban ajánlottad és a címét is megjegyeztem és azt akartam kérdezni, hogy TE HOL NÉZTED meg????? :) :) :) csak hàt éppen nem ezt írtam 🤣🤣🤣🤣 bocsánat
zuzuzu777 2021 jún. 13. - 15:14:37 Előzmény mihenike
(837/1126)
5. Az elrabláskor, amikor kiráncigálták a kocsiból, mert ment menteni Miránt a saját és az ő családjától, (emlékszem 100 pisztoly 100 ellen, olyan muris volt!) Aslan volt, nem Mahfuz! 99. % !?
Csak emlékeztetlek, hogy TÖRÖK sorozatot nézel és ne keress semmi logikát)
zuzuzu777 2021 jún. 13. - 15:08:29 Előzmény mihenike
(836/1126)

Amennyiben nem láttam volna, akkor hogy is ajánlanám? Meg fogod enni! Már ajánlottam neked vagy 2 hónapja, akkor is megnéztem, közben máshol másnak is ajánlottam akkor is megnéztem, ami azt jelenti, hogy min. 3x.
Írd fel valahova, mert nem lehet tudni, hogy hova sodor az élet, meg a vírus!
HADI BE OGLUM !!!
Biztos vagy benne, hogy török sorozatokat szoktál nézni?
Légy szíves mondd meg, hogy melyikben nincs az, hogy gazdag fiú, szegény lány? Százból egyben van a gazdag lány szegény fiú - ez a kaptafájuk és erre építenek!
Majd megutálod Demet asszonyodat, nagyon aljas húzásai lesznek még a szakácsnő (ő nem is szakácsnő, hanem utolsó éves egyetemista, de ki kell fizetnie a tandíjat, meg a ribanc húgának a szeszélyeit, azért kell dolgoznia)


offtopic
mihenike 2021 jún. 13. - 12:08:41 Előzmény zuzuzu777
(835/1126)
A kis Bulutos filmet szívesen megnézném!!!! te nézted meg?!
A Dolunayra rá kell kapcsolnom mert tünedeznek el 1-1 részek online 🙈🙈🙈🙈 dehogy elvesszen az összes... inkább befejezem öket és utána visszatérek a Nagykövethez!
Öszintén szólva Demet asszony sokkal jobban illik Ferit ùrasághoz, mint a cserfes szakácsnö... ilyen csak a mesékben van, hogy a gazdag ùr beleszeret a szakácsnöbe 🤪
mihenike 2021 jún. 13. - 10:54:53 Előzmény zuzuzu777
(834/1126)
Szia!
Ma megnéztem egy részt..., de az megint egy akkora össze-visszaság volt, hogy néztem, mint az a bizonyos ROZI a MOZI-ban 🙈🙈🙈🙈
1. A bírósági-jelenet... komolyan mondom, mint az óvodában 🤩
2. Reyyan nem válik, mert „terhes“ haha... esetleg gondterhes, hiszen még nem voltunk Boszniában...🤪 nem baj, Hazar hisz neki... De majdnem még Mirán is elhiszi, hogy a Szentlélek termékenyítette meg 😃😃😃😃
3. Mindenkinek azt hazudják, hogy elváltak... no komment...- ezt nem derítik a nagyhatalmù Sadogluék meg Aslambyek?!? na mindegy, nem keresem a logikát 🤗🤗🤗🤗🤗
4. Sultán élvezkedik, hogy az ö fiácskája az egyetlen örökös! Aslannak àtadja a levelet, hogy ö fedje fel a titkot, de Aslan Aslanbynak esze ágában sincs felfedni az igazat és elhagyni Midiatot, mert szerelmes Reyyanba ... és mert ki akarja deríteni Azize igazi nagy titkât (ugyebár, amit mi tudunk, hogy Ö Ayse és az egész bosszùja 50 évre nyùlik vissza....)
5. Aslan&Mshfuz apánk dumcsiznak otthon, megint egy nagy kavarodás számomra: annak idején Reyyan elrablásàban Mahfuz is benne volt...- halálra ijesztette a saját lányát...- normálisak ezek?????🤣🤣🤣🤣🤣🤣
6. Miran és Firat làtvànyosan összebalhéznak, hogy Azizével elhitessék, hogy Mirant mégiscsak a bosszù érdekli...
zuzuzu777 2021 jún. 11. - 23:28:44 Előzmény mihenike
(833/1126)
Kandúr Bandi, nemhogy elutazna már BiH-be, de neeem!
zuzuzu777 2021 jún. 11. - 23:27:10 Előzmény mihenike
(832/1126)

1. Nem volt szerencsém, vagy éppen szerencsétlenségem, de Azatot nem láttam sehol, mert tudod, hogy a török sorozatok terén nagyon le vagyok maradva (nincs is szándékomba behozni a lemaradást)
6. Tehát ismételjünk egy kicsit.
Azize férje volt Füsün bátyja. Szerintem elvileg minimum 20 év kellene hogy legyen a sógornők között, (de ugye török sorozat), mert Azize unokája(Aslan) és Füsün fia (Harun) kb. egyidősek. Olyan 30-nak saccolom őket.
Még ott van Azra, a botos lánya, aki kb. 25, tehát botos nem kellene, hogy 55-nél több legyen.
Tudod, anno már számolgattuk az éveket, de sehogy se jöttek ki.
15. Meg is tesznek mindent annak érdekében, hogy összezavarják az embereket.


offtopic
zuzuzu777 2021 jún. 11. - 23:10:22 Előzmény mihenike
(831/1126)

Deniz nővére Demet Ferit menyasszonya volt anno. mintha azért mentek volna szét, mert a szőke hazudott Feritnek, ő pedig ugye nem szereti, ha hazudnak!
Látod, ezért nem vagyok oda a török sorozatokért, mert olyan abszurd dolgok történnek, mint ez a munkamánia is.
Bulut a világ legaranyosabb gyereke. Egy ráérős ismerősöm összeszedte az összes jelenetet, amelyekben szerepelt és meg szoktam még most is nézegetni. Játszott a Szulejmánban, meg a Hadi be oglumban (100 perc összesen). Amennyiben később színész lenne, hát döglenének a nők utána (vagy csak nekem tetszik?)
Lesz vagy volt már egy nagyon-nagyon romantikus zuhanyozós jelenet!
Ide írd a spoileres tartalmat


mihenike 2021 jún. 11. - 19:56:57 Előzmény zuzuzu777
(830/1126)
Ja valoban, azt elfelejtettem irni, hogy Mirän mär megvette a szomszed häzat es onnan ugrott ät Reyyanhoz, mint egy kandur macska :)
mihenike 2021 jún. 11. - 19:55:44 Előzmény zuzuzu777
(829/1126)
Ismet egy nap Hercai nelkül :) amikor kerestem meg nem Volt elerhetö a tegnapi resz…
1. Azatot ebben a sorozatban ki nem ällhatom, a Piszkos Penzben sokkal jobb szerepet irtak rä! Szent Hazar se kutya… haha :) ö mindenkiert feläldoznä magät :)
6. Jo, hogy irod, hogy Harun a nagybäcsija, mert ezen is mär gondolkoztam, hogy ök megis milyen rokoni kapcsolatban ällnak… elöször arra gondoltam, hogy unokatestverek, de gondoltam magamban, hogy az nem stimmel… De olyan mintha egy idösek lennenek… a botos banya kesön szülte Harunt? vagy ilyen evszämokat ne is akarjak megerteni? :)
15. Nasuh tenyleg azt hiszi, hogy Hazar a gyilkos… mostmär beugrott :) de ezek annyit kavarnak, hogy sokszor összezavarodok :)
mihenike 2021 jún. 11. - 19:49:52 Előzmény zuzuzu777
(828/1126)
OFF
Ma Volt szerencsem egy olyan reszt lätni a Dolunaybol, hogy azt szovä kell tennem :) Deniznek itt is kijöttek a pszicho-jelei… A növere (Demet, aki szerelmes Feritbe) bezärta Nazlit egy hütöhäzba, eppen a kamu-esküvöjük napjän… haha. Mär alapbol 1. kamu-esküvö. 2. a szakäcsnö az esküvö elött 3 oräval elmegy egy fasztohäzba halat välogatni az ettermehez … A hangulat csak fokozodik, amikor Deniz rätaläl, de egy orovoson kivül senkinek Sem szol, igy Sandokän azt hiszi, hogy Nazli ätverte… A kedves Demet ertesiti rola, hogy Nazli ott van Deniznel … 3. Sandokän nem hagyja, hogy a szakäcsnö megmagyaräzza a törteneket, de Bulut miatt megis esküvöt akar… 4. Nazli igaz, hogy aznap majdnem meghalt a fagyasztohäzban, de delutänra megis gyönyörü menyasszonyt varäzsoltak belöle…
Oh Allah... nem is Török sorozat lenne….
OFF
zuzuzu777 2021 jún. 11. - 00:00:55 Előzmény mihenike
(827/1126)

1. Nekem Azat egyáltalán nem nyerte meg a szívemet, nagyon beteges a vonzódása R.-hoz, de Hazar se kutya, néha olyan érzésem volt, hogy ő is szerelmes R.-ba.
2. Ezt ugye mi tudjuk, hogy csak azért nevelte Miránt, hogy Aslannak megmaradjon az élete és a vagyon.
6. Tudod, Aslan Azize unokája, Harun pedig a nagybácsija (mivel a botos banya fia)
8. Miránom nem szeret senkit, olyan féltékeny, mint egy .....(mit tudom én mit szoktak mondani?
Az a tető annak a háznak a szomszédosa, amit Miránom megvesz majd a vége felé.
12. Az viszont kiderült, hogy Aslanunk olyan szerelmes, mint egy.....(no, ma nem mennek ezek az összehasonlítások)
14. Nem is tudom, hogy felejtetted el, hogy TÖRÖK SOROZATOT nézel, ahol még a kivasalt magzatok is életben maradnak! Hát még a vasalatlanok!?
15. Általában az öreg (szerelmes) szemüvegessel szokták megtárgyalni ezeket a dolgokat. Lehet, hogy rosszul emlékszem, de Nasuh azért vállalta magára, mert azt hiszi, hogy Hazar a tettes. Tudod, egyedül Azize tudja a teljes igazságot!
Azért van néhány történés, amire soha nem fog fény derülni.
Megjegyzés: akkor most jön a válóper, az nagyon izgalmas volt!
Néha-néha felteszem magamnak a kérdést, hogy tényleg ennyire hülyék, vagy csak a nézőket nézik hülyének ezek a fköny írók!?
Most, hogy retrózunk (hála Neked) elcsodálkozom, hogy Azize milyen volt és milyen lesz!