Téma: A Nagy Ő

1/10
zazee 2022 nov. 30. - 18:18:35 1/10
(84/164)
Miután folyton ennek a műsornak a reklámjai jönnek szembe több helyen, kíváncsiságból belenéztem. Számomra nézhetetlen gagyi. Rengeteg pénz folyhatott el erre a színvonaltalan vergődésre. Zab úr jót nyaral, megy a habzsi-dőzsi, már reggel önti a drága pezsgőt magába és a lányokba és természetesen a luxus étterem és a szinte rendszeresen feltálalt méregdrága ételek sem hiányozhatnak az állítólagos 30 millkás gázsija mellett. Ügyes húzás részéről gyakorlatilag a semmiért. Előre megírt forgatókönyv alapján megy az ovis szintű párbeszédekkel tűzdelt unalmas műdrámázás, vagy a hiteltelen és szinte kínos szerelmes idétlenkedés. A szerkesztők nagyon alulválasztottak úgy a nagy ő, mint a sajátmagukat folyton megalázó lányok tekintetében is. Pénzért és néhány perces kétes hírnévért mindent is. Ha már ennyibe került ez a szánalom, talán meg lehetett volna jól és szórakoztatóan is csinálni, csak ahhoz tehetség kellett volna! Sajnos ez a mi tévécsatornáinkon hiánycikk.
hoyabella 2022 nov. 29. - 23:23:25
(83/164)
Ha ez valós társkereső lenne, nagyon sajnálnám Árpát, mert kiválasztotta magának (és érzésem szerint sajnos, ő lesz a nyerő) Bogit, aki egy erőszakos hárpia, tipikusan az a picsa, aki szexmegvonással büntet és fegyelmez, ráadásul társaságban sem fogja vissza magát, ha megharagszik a párjára. Ahogy Beáról kiderült, hogy miből él, azon sem csodálkoznék, ha Bogi dubaii "turistáskodásáról" is előkerülne néhány partner, mondjuk akkor, amikor Árpával megjelenik egy nívós rendezvényen...
NeomatiK 2022 nov. 21. - 10:35:02 Előzmény Bonitó
(82/164)
Nekem is nagyon színpadiasnak tűnik Árpa Attila. A természetes gesztudai, megnyilvánulásai alig-alig fedezhetők fel a műsorban. Az előző nagyő (Tóth Dávid) sokkal emberibb, természetesebb, szimpatikusabb volt.
Bonitó 2022 nov. 18. - 00:29:49
(81/164)
Meglepődtem, hogy Árpa Attila elvállalta a Nagy Ő szerepét?! 
( Holott igen tudom a szlogent a pénzről, a hajról és a korpáról is. Csak azért  mégis, nahh?!)

A nőkről no comment! Illetve leírták már előttem a véleményeket, és én csak bólogatok!
Egyébként anno Árpa Attila szerepelt a Nagy Duettben, mentora Falusi Mariann volt. Attila nem igazán aratott sikert a hangjával, hiszen nem tud énekelni. Zongorázni meg pláne! És mégis leült tegnap a zongorához és úgy próbált meg énekelni (szavalni?!), pár billentyűt variálva leütni, hogy bizony ehhez ego kell. És hiába szerette volna, nem volt macsó. Szerintem.

Úgy látom ráadásul még igen rosszul színészkedik a műsorban. Nem természetes egyáltalán.
( És ne akarjon Jávor Pál lenni!! Messze van  Jávor temperamentumához!)

Lékai Kiss  Ramóna, mint műsorvezető pedig nem hiteles ebben a szerepkörben.
(Pláne azok után, ahogy Stohl Andrással szombatonkénti ordibálnak a Dancing With The Stars - Mindenki táncol c. műsorban?!
A műsor nem köt le, majd a végén megnézem ki lesz a Nagy Ő párja, egy jelenet erejéig?! :)
Kár a sok szép rózsáért! :)
Blindmouse 2022 nov. 17. - 23:28:46 Előzmény nikato
(80/164)
Mindenki nyugodjon le a picsába'.. Ezt az egészet, amit felsoroltál, összefoglaló nevén úgy hívják hogy "PROLITÁP"! :D
2/10
Alice1977 2022 nov. 17. - 18:47:59 2/10
(79/164)
Csak azért a két csillag, mert szakadok a nevetéstől a sok idiótán.
Annyra sz.. a műsor hogy az már jó.:D
Sírtam a nevetéstől az akadály pályán bohóckodó nőkön....:DDD Árpa a zongoránál, milyen macsó ... :DDD bárgyú műsorvezető, mint pszichológus:D
Jesszus szerintem tök jó a műsor, lehet több csillagot kéne adnom...
4/10
nikato 2022 nov. 17. - 10:00:35 4/10
(78/164)
Ez az egész megrendezett, mint egy filmforgatás, a szereplők java szerepelt már realityben, pl. Észbontók, Éjjel-Nappal Budapest, Házasodna a gazda. Felveszik őket ezekre a szerepekre, nem párt keresnek. Attiláról mielőtt kiderült, hogy a Nagy Ő lesz, címlapon volt a szerelmével, aztán 1 hét múlva hopp, gyorsan "szétmentek", szerintem lecseng a műsor, 2-3 hónap múlva bejelentik a "békülést", persze pár millióval gazdagabbak lesznek amit kap ezért az alantas szerepért. OFF.: A Kasza vezette Szerencsekerék is megjátszott, abba is reality szereplőket hívtak mindig a celebek mellett. OFF. VÉGE
Ja, hát, hogy egy normális nő sincs köztük, csak az agyon plasztikázott, beszélni nem tudó, a pókot a sarokból kiharapó ribik, az meg már csak hab a tortán. Műsorvezető ki más lenne, mint a sejpítő Ramóna?
2/10
olahmiki1959 2022 nov. 17. - 05:01:36 2/10
(77/164)
Ja, magáról a műsorról csak annyit, hogy nézem, nézem, és azon veszem magam észre, hogy unatkozom. Állandóan elkalandozik a figyelmem.
Szerintem abba fogom hagyni, és majd az utolsó néhány adásba belenézek, hogy végül is kit választ magának feleségül Árpa Attila, akivel két hét múlva úgyis szétmennek - ahogy ez már menetrendszerűen történni szokott...:)
2/10
olahmiki1959 2022 nov. 17. - 04:04:44 2/10 Előzmény Kori54
(76/164)
Szia!
Ez a "jesszum pepi" nekem is így ismerős, de nem tudok rájönni, hogy honnan. Nem valamelyik Rejtő könyvből van?
Üdv, és köszi a segítséget!
Blindmouse 2022 nov. 16. - 23:40:17 Előzmény NeomatiK
(75/164)
Nem ez az átlag, ezek ki vannak válogatva, az átlag ennél rosszabb. :D
NeomatiK 2022 nov. 16. - 21:47:08
(74/164)
Van pár zavaros hölgyemény. Remélem, nem ilyen az országos átlag.
jesolo 2022 nov. 16. - 12:10:26
(73/164)
Valóban, ennyi műnő nincs a világon, de mégis összegyűjtötték őket. Egyik csúnyább a másiknál, mégis dagadnak az önbizalomtól, mind egyformára sminkelve, ja, és állandóan a hajukat igazgatják, de attól nem lesz több. Ráadásul ott az ál-Megan, szépen meghúzódva, mint az igazi, hogy a megfelelő pillanatban lecsaphasson a számára fontos nagyvadra. Úgy érzem, a nagy Őnek korából adódóan van annyi emberismerete, hogy megfelelően szelektáljon a kötelező körök után. Már vannak erre utaló megjegyzései szerencsére. Jó szórakozást neki! A többieknél meg lesz még mű sírás-rívás.
Kori54 2022 nov. 15. - 23:19:46 Előzmény hoyabella
(72/164)
Csatlakozom, de ez nem így van, hanem jesszum pepi :D
Blindmouse 2022 nov. 15. - 23:02:26
(71/164)
Tegnap belenéztem egy kicsit.. uszkve negyed óra alatt rájöttem hogy igaz hogy jóideje nincs senkim, de látva ezt a felhozatalt, és amit előadtak ezek "megérkezés" címszóval, asszem nagyon jó nekem egyedül :D :D :D :D
hoyabella 2022 nov. 15. - 18:10:53
(70/164)
Ennyi műnőt egy rakáson még sohasem láttam, ráadásul annyira csúnyák, hogy hihetetlen, miért nem szólt nekik a plasztikai sebész, hogy már nem vállalja őket... Ami jobban elborzaszt, hogy vannak férfiak, akiknek ezek tetszenek, jesszus pepe...
1/10
Fernando de la Santa 2022 szept. 06. - 08:46:23 1/10
(69/164)
No comment
NeomatiK 2022 márc. 19. - 21:36:36 Előzmény NeomatiK
(68/164)
Nem ide akartam írni.
NeomatiK 2022 márc. 19. - 21:06:01
(67/164)
Gagyisztikus bugyutizmus.
tortura 2021 dec. 24. - 15:54:32
(66/164)
Nem tudom, melyik jó filmre gondoltál, de a véleményemet írom le mindig, ahogy más is.
Tudod nekem az a fura, mikor valaki rühell egy műsort, a szereplőit, mindent, ami azt körülveszi, de azért nézi, elolvassa a kommenteket, és hozzá is szól. Nekem ez olyan ellentmondásos, mert ha valamitől nekem herótom van, biztos hogy nem fogom nézni, kommentelni meg pláne nem.
Ha egyetlen szimpatikus szereplő sem lett volna, akkor mi motiválna arra, hogy nézzem? No látod, nekem ezért fura néhány ember észjárása, hogy egy fostalicskának nevezett műsort néz, hozzászól, de lehet, hogy mazohista. Azt meg - bocsánatot kérek - de nem hiszem el, hogy valaki nem nézi egyáltalán (mert ugye az olyan gáz....), "csak" hozzászól. Bár tudom, itt mindenki csak Dosztojevszkijt és Stendalt olvas, kivéve engem....
Neked is szép karácsonyt kívánok, és ezt komolyan is gondolom.
kybuck 2021 dec. 23. - 18:00:47
(65/164)
Ez a veszély nem fenyeget.