Téma: A Nagy Ő

alizka53 2023 jan. 20. - 23:57:33
(92/132)

Én már az ismétlést látom. Korábban nem láttam. Ahogy én elnézem, ebben a kategóriában az ilyen típusú nőkre van igény. A szépség egyedi. Azt szoktam mondani, hogy jól néznénk ki, ha mindenkinek ugyanaz az illető tettszene... Szóval...Mutasson. Mindegy..., de feltűnő legyen. Nem véletlenül néznek ők így ki. Igazából nekem azért volt furcsa, mert az ilyen kaliberű nők nem nagyon fogják vissza magukat, ha pénzes hapsit akarnak fogni. (filmekből ) De nyilván a forgatókönyv szerint ez volt az illendő. Azért is nem valóság. Ők, pedig mint szexi, de szende szűzlányok, úgy viselkedtek. Nem illett a két profil egymáshoz és így nem illettek Attilához. Volt valami távolságtartás a részéről is. Szerintem nem tetszett neki igazán senki a lányok közül. És kémia nélkül, bármilyen szép valaki, nem működik. Ami érdekes volt elsőre, hogy Megan kinézetű lány is volt a kiválasztottak között. Mivel már elolvastam itt a történet végét és tudom, hogy csak játék és mese így nem igazán érdekel. Nem vagyok pszichológus, de a főszereplő viselkedése nekem nem tűnt se nárcisztikusnak, sem szociopatának. Temészetesen viselkedett a lányokkal. Ebben a korban már kialakult az egyéniség és nem jön zavarba az ember fia. És az ismertségéből és a tehetségéből adódóan is van egy határozottsága. Pont a vízjelenetből jött le, hogy gyengéd és szenvedélyes típus. (Megnéztem a medencés videót itt) Persze a műsor alatt fent kell tartani az érdeklődést, de jó lenne egyszer olyan végkimenetelű sorozatot is látni, ahol a tündérmeséből valóság lesz. Tényleg....
Kori54 2022 dec. 05. - 20:28:43 Előzmény Bonitó
(91/132)
Ez a műsor egy amerikai licenc, előre megrendezett szabályokon alapul és a világon mindenhol így működhet. Nem Árpa Attila rendezi, az eddigi Nagy Ő műsorok is erre a szálra fűződtek fel. Abban egyertértek, -jesolo-val, hogy rosszul választ és az életben egyik nő sem lesz a párja.... (ha van egy kis ízlése :D )
jesolo 2022 dec. 04. - 10:17:17
(90/132)
Kíváncsi vagyok, melyik nőt szépíti meg annyira Toscana, hogy odaadóbb legyen. Bármelyiket választja, több mint 20 év korkülönbséggel teljesen más az életfelfogásuk, az igényük, érdeklődési körük, meg minden, ami egy párkapcsolatban fontos. Eddig mindegyik műsor után 2 hét múlva elfelejtették a nyertest, most sem lesz másként.
GellerM 2022 dec. 02. - 23:59:57
(89/132)
A párommal beszélgettünk a tv előtt, amikor elkezdődött a műsor. Fogalmunk sem volt, hogy miről van szó. A párom nem magyar, így nem is értette. Kb. 20 perc múlva megkérdezte - Honnan szedtek össze ennyi kifestett mű nőt egy műsorhoz? Kik ezek? Prostituáltak?
Szomorú, hogy a magyar nők nagy része ennyire természetellenes. Mennyivel szebbek lennének, ha önmagukat mutatnák és nem az állarcukat.
Na aztán meg Árpa Attiláról jobb nem is beszélni. A színészkedés helyett más szakmát kellene választania. Siralmas az egész, és szomorú, hogy ilyen olcsó, primitív műsort adnak a tv-ben.
Bonitó 2022 dec. 02. - 21:55:09
(88/132)
Már lentebb is leírtam a véleményemet.
Az biztos, hogy Árpa Attila nem ezek közül a hölgyek közül fog választani magának párt.
De lehet, hogy az életben sem akar párt találni, az életből sem akr meríteni senkit?!
Szerepet játszott ebbe a műsorban, de sajnos nagyon gyengén. Nekem hiteltelen volt, úgy a randikon, mint a rózsa ceremóniákon. Vagy forgatókönyv szerint választott, vagy nagyon rosszul.
Mettát és Bogit már elsők között kellett volna kiejteni. De Attila majdnem a végéig hurcolta magával a két fiatal lányt?! Csak ő tudja, hogy miért, mert nagyon nem hozzá való voltak. Sem korban, sem jellemben.
Attila nagyon határozatlan volt, semmi férfiasság nem volt a jeleneteiben. Ötven évesen segítőket hívni, na az röhej volt! Hol van az életből merített sok-sok tapasztalata?!
Pszichológus, no meg Balázs Andi ad tanácsot?! Nah ez pont eklatáns példája a határozatlanságának! És az is, amit Erikával művelt! Visszahívta, utána meg kutyába sem veszi, ismételten elküldeni már . Ez már a pofátlanság csimborasszója volt?! Szerintem.
Persze a néző is tisztában van vele, tudja, hogy minden a pénzről szól és arról, hogy népszerűsítsék magukat! Csak közben az a baj, hogy nekem, mint nézőnek hiányérzetem van, hogy legalább egy jót szórakoztam volna?! De nem!
És döntsön a Nagy Ő bárhogy is, a műsor felejtős lesz, az hótziher!
1/10
Szikra89 2022 dec. 02. - 21:23:17 1/10
(87/132)
Vicc az egész műsor. Ha tényleg párt akarna találni, akkor azt akiről egyből kiderül hogy hazudozik, semmi érzelem nincs benne, nem is miatta ment, már az elején kiejtette volna. Erika kiesésénél ki is léptem a nézők közönségéből. Visszavette, de egy randit se adott neki.. Nő comment.
jesolo 2022 dec. 01. - 08:12:55
(86/132)
A sok negatív komment ellenére úgy gondolom, Árpa Attila miatt nézzük mégis a műsort, azért ő a legérdekesebb. A nőkről egyre rosszabb a véleményem. Natali fogalmazta meg egy kérdés erejéig a lényeget: ez az generáció fogja felnevelni a jövő gyerekeit? Valóban semmi más nem fontos, csak a "finom" hajigazítgatás, jól festek-e, nem nagy a fenekem, ne látsszon gyűrődve a bőröm a motoron stb. Iszonyú, nem tudnak beszélni, nem nyitják ki a szájukat, érthetetlenül hadarnak és az a hegymagasságú önbizalom, amivel a csúnyaságukat leplezik. Smink nélkül észre se vehetők. Nem csoda, hogy nem találnak párt, remélem Attila is túllesz mindegyiken, ez úgyis csak műsor. Addig is szórakozzunk rajtuk.
1/10
blaha60 2022 nov. 30. - 22:59:29 1/10
(85/132)
A műcsajok műzlit esznek ! Attilának ízlésficama van !!!
1/10
zazee 2022 nov. 30. - 18:18:35 1/10
(84/132)
Miután folyton ennek a műsornak a reklámjai jönnek szembe több helyen, kíváncsiságból belenéztem. Számomra nézhetetlen gagyi. Rengeteg pénz folyhatott el erre a színvonaltalan vergődésre. Zab úr jót nyaral, megy a habzsi-dőzsi, már reggel önti a drága pezsgőt magába és a lányokba és természetesen a luxus étterem és a szinte rendszeresen feltálalt méregdrága ételek sem hiányozhatnak az állítólagos 30 millkás gázsija mellett. Ügyes húzás részéről gyakorlatilag a semmiért. Előre megírt forgatókönyv alapján megy az ovis szintű párbeszédekkel tűzdelt unalmas műdrámázás, vagy a hiteltelen és szinte kínos szerelmes idétlenkedés. A szerkesztők nagyon alulválasztottak úgy a nagy ő, mint a sajátmagukat folyton megalázó lányok tekintetében is. Pénzért és néhány perces kétes hírnévért mindent is. Ha már ennyibe került ez a szánalom, talán meg lehetett volna jól és szórakoztatóan is csinálni, csak ahhoz tehetség kellett volna! Sajnos ez a mi tévécsatornáinkon hiánycikk.
hoyabella 2022 nov. 29. - 23:23:25
(83/132)
Ha ez valós társkereső lenne, nagyon sajnálnám Árpát, mert kiválasztotta magának (és érzésem szerint sajnos, ő lesz a nyerő) Bogit, aki egy erőszakos hárpia, tipikusan az a picsa, aki szexmegvonással büntet és fegyelmez, ráadásul társaságban sem fogja vissza magát, ha megharagszik a párjára. Ahogy Beáról kiderült, hogy miből él, azon sem csodálkoznék, ha Bogi dubaii "turistáskodásáról" is előkerülne néhány partner, mondjuk akkor, amikor Árpával megjelenik egy nívós rendezvényen...
NeomatiK 2022 nov. 21. - 10:35:02 Előzmény Bonitó
(82/132)
Nekem is nagyon színpadiasnak tűnik Árpa Attila. A természetes gesztudai, megnyilvánulásai alig-alig fedezhetők fel a műsorban. Az előző nagyő (Tóth Dávid) sokkal emberibb, természetesebb, szimpatikusabb volt.
Bonitó 2022 nov. 18. - 00:29:49
(81/132)
Meglepődtem, hogy Árpa Attila elvállalta a Nagy Ő szerepét?! 
( Holott igen tudom a szlogent a pénzről, a hajról és a korpáról is. Csak azért  mégis, nahh?!)

A nőkről no comment! Illetve leírták már előttem a véleményeket, és én csak bólogatok!
Egyébként anno Árpa Attila szerepelt a Nagy Duettben, mentora Falusi Mariann volt. Attila nem igazán aratott sikert a hangjával, hiszen nem tud énekelni. Zongorázni meg pláne! És mégis leült tegnap a zongorához és úgy próbált meg énekelni (szavalni?!), pár billentyűt variálva leütni, hogy bizony ehhez ego kell. És hiába szerette volna, nem volt macsó. Szerintem.

Úgy látom ráadásul még igen rosszul színészkedik a műsorban. Nem természetes egyáltalán.
( És ne akarjon Jávor Pál lenni!! Messze van  Jávor temperamentumához!)

Lékai Kiss  Ramóna, mint műsorvezető pedig nem hiteles ebben a szerepkörben.
(Pláne azok után, ahogy Stohl Andrással szombatonkénti ordibálnak a Dancing With The Stars - Mindenki táncol c. műsorban?!
A műsor nem köt le, majd a végén megnézem ki lesz a Nagy Ő párja, egy jelenet erejéig?! :)
Kár a sok szép rózsáért! :)
Blindmouse 2022 nov. 17. - 23:28:46 Előzmény nikato
(80/132)
Mindenki nyugodjon le a picsába'.. Ezt az egészet, amit felsoroltál, összefoglaló nevén úgy hívják hogy "PROLITÁP"! :D
2/10
Alice1977 2022 nov. 17. - 18:47:59 2/10
(79/132)
Csak azért a két csillag, mert szakadok a nevetéstől a sok idiótán.
Annyra sz.. a műsor hogy az már jó.:D
Sírtam a nevetéstől az akadály pályán bohóckodó nőkön....:DDD Árpa a zongoránál, milyen macsó ... :DDD bárgyú műsorvezető, mint pszichológus:D
Jesszus szerintem tök jó a műsor, lehet több csillagot kéne adnom...
1/10
nikato 2022 nov. 17. - 10:00:35 1/10
(78/132)
Ez az egész megrendezett, mint egy filmforgatás, a szereplők java szerepelt már realityben, pl. Észbontók, Éjjel-Nappal Budapest, Házasodna a gazda. Felveszik őket ezekre a szerepekre, nem párt keresnek. Attiláról mielőtt kiderült, hogy a Nagy Ő lesz, címlapon volt a szerelmével, aztán 1 hét múlva hopp, gyorsan "szétmentek", szerintem lecseng a műsor, 2-3 hónap múlva bejelentik a "békülést", persze pár millióval gazdagabbak lesznek amit kap ezért az alantas szerepért. OFF.: A Kasza vezette Szerencsekerék is megjátszott, abba is reality szereplőket hívtak mindig a celebek mellett. OFF. VÉGE
Ja, hát, hogy egy normális nő sincs köztük, csak az agyon plasztikázott, beszélni nem tudó, a pókot a sarokból kiharapó ribik, az meg már csak hab a tortán. Műsorvezető ki más lenne, mint a sejpítő Ramóna?
2/10
olahmiki1959 2022 nov. 17. - 05:01:36 2/10
(77/132)
Ja, magáról a műsorról csak annyit, hogy nézem, nézem, és azon veszem magam észre, hogy unatkozom. Állandóan elkalandozik a figyelmem.
Szerintem abba fogom hagyni, és majd az utolsó néhány adásba belenézek, hogy végül is kit választ magának feleségül Árpa Attila, akivel két hét múlva úgyis szétmennek - ahogy ez már menetrendszerűen történni szokott...:)
2/10
olahmiki1959 2022 nov. 17. - 04:04:44 2/10 Előzmény Kori54
(76/132)
Szia!
Ez a "jesszum pepi" nekem is így ismerős, de nem tudok rájönni, hogy honnan. Nem valamelyik Rejtő könyvből van?
Üdv, és köszi a segítséget!
Blindmouse 2022 nov. 16. - 23:40:17 Előzmény NeomatiK
(75/132)
Nem ez az átlag, ezek ki vannak válogatva, az átlag ennél rosszabb. :D
NeomatiK 2022 nov. 16. - 21:47:08
(74/132)
Van pár zavaros hölgyemény. Remélem, nem ilyen az országos átlag.
jesolo 2022 nov. 16. - 12:10:26
(73/132)
Valóban, ennyi műnő nincs a világon, de mégis összegyűjtötték őket. Egyik csúnyább a másiknál, mégis dagadnak az önbizalomtól, mind egyformára sminkelve, ja, és állandóan a hajukat igazgatják, de attól nem lesz több. Ráadásul ott az ál-Megan, szépen meghúzódva, mint az igazi, hogy a megfelelő pillanatban lecsaphasson a számára fontos nagyvadra. Úgy érzem, a nagy Őnek korából adódóan van annyi emberismerete, hogy megfelelően szelektáljon a kötelező körök után. Már vannak erre utaló megjegyzései szerencsére. Jó szórakozást neki! A többieknél meg lesz még mű sírás-rívás.