In-mjong 2011 jan. 16. - 13:39:09
(4867/239047)
nekem is ilyen érzéseim voltak:)
flower_baba 2011 jan. 16. - 13:36:44
(4866/239047)
Mulan címû rajzfilm nagyon jó:) imádom még most is. Nekem am azért is tetszett meg a sorozat mert imádom amikor egy lány felhagyva az etikettet és minden mást férfinak álcázva magát katonának vonul.(am nekem még azok a részek tetszettek amikor Tokman még egyszerû katona volt sokkal egyszerûbb volt akkor a történet,mint ez a fránya politika és hatalmi harcok)
Biztos sok ilyen volt a történelemben.PL én olvastam Kimura Rei: Japán rózsa címû könyvét, egy nõbõl Kamikaze pilóta lesz, persze férfinak álcázva magát, a könyvben is kijut a szerelembõl, kalandból.
Lario 2011 jan. 16. - 13:26:48
(4865/239047)
Ó ezt tökéletesen leírtad, máskor is szóról szóra egyetértettem már veled!
Ráadásul úgy kell mindezt a feszültséget elviselnie, hogy nincs a levezetésre módja.Semmi nincs ami kikapcsolhatná. (Yushinnak a család,feleség, Bidam lehet rapszodikus,meg is issza a levét) Most iszonyatos teher van a vállán Deokmannak,a járatlan út hatványozottabban nehezebb. És õ ott kezdte, hogy szegény az elején a NÕI RUHÁKBAN CSAK CSETLETT-BOTLOTT! És mi lett belõle!

SPOILER !!!!!
Biztosan azért nem is bírja a szíve , nem csak az öröklött betegség , de az hogy ilyen korán bekövetkezett, a stress is hozzájárult.
8/10
offtopic
Kara_kán 2011 jan. 16. - 13:22:58 8/10
(4864/239047)
Lájkolom!
Lario 2011 jan. 16. - 13:15:32
(4863/239047)
Mobilokat reklámoz?
Lario 2011 jan. 16. - 13:14:25
(4862/239047)
Még egy. Igen lekevernék neki egy taslit és megráznám mint õ a patkányt (akit akkor meg kellett volna ölnie) és azt mondanám térj már észhez!!! Ezt szerintem csak Yushin tehetné meg,vagy esetleg Alcheon???(ez kérdése,mert nem õ rá féltékeny) Yushin megmondaná neki nem akarom Deokmant feleségül venni,ne veszítsd el a hülye tetteiddel. ( Vagy ez már megint mese? :-( )
Lario 2011 jan. 16. - 13:08:38
(4861/239047)
Írd meg melyik részre gondolsz jelezd, hogy SPOILER nehogy le legyünk dorongolva! Köszi! Majd az utolsó rész után is írd meg mit éreztél!!Bidammal kapcsolatban.
noncsi93 2011 jan. 16. - 13:05:19
(4860/239047)
Hakellenek ilyen kepek szol mert akkor kuldek neked
Lario 2011 jan. 16. - 13:03:49
(4859/239047)
Ó a szívem!!!Ezt még nem olvastam, csak a sírhely fényképét tette fel valaki már régebben.De nem emlékszem, hogy ezt odaírték-e.Ó hát szegény hiába nem akart király lenni, mégis az lett.
Ha valaki nem hisz a reinkarnációban ne olvassa.!!!!!!
A palota ékkövében amikor Gümjongot számûzték és ment el a palotából , az út szélén elsétált Mindzsonghu (nem emlékszem hogy kell koreaiasan leírni a nevüket) és a miniszter azt mondta neki...-nagyon sajnálom... Erre Gümjong visszafordult és azt válaszolta...ha egy következõ életünkben találkozunk remélem mást fogsz mondani...
Nem tudjátok, most hol van leszületve Yushin?:-)))))))
Kérdezte valaki a Bidamba vagy KNG-be vagyunk belezúgva. Na részemrõl sose a szerepet játszó színészbe zúgok, hanem abba a személybe akit megtestesít vagyis alakít.Persze az is jó ha nem éppen Quasimodo képen néz ki, de a belsõ tulajdonságai a mérvadóak a szertetem kivívásához.
A palota ékkövében két szerelmi 3 szög volt,Dzsangüm,Gümjong,és Min miniszter, majd Gümjong helyett belépett a király. Ott is annyira bírtam ahogyan a szerelmüket kifejezték.Nekem a csúcs az íjverseny volt a király és Min között. Ó még most is beleborzong a hátam!Talán nem is lenne ennyi válás ha a fiatalok ilyen filmeket néznének inkább.Jaj meg amikor a király már beteg volt és elmondta Dzsangümnek, hogy mennyire jó, hogy mellette van, és amit válaszolt Dzsangüm..Ó Istenem de szép volt.
noncsi93 2011 jan. 16. - 13:02:58 Előzmény vondermonarchia
(4858/239047)
Tegnap erdeklodtel hogy van e olyan kepem KNG-rõl amikor egy fehér cabrióban ül (fehér öltönyben,) meg erdekel?? mert meg talaltam egy ketto ilyen kepet