morning glory 2013 ápr. 16. - 12:30:29 Előzmény idõjós1010
(4/4)
Ez a film a Latinos praktikák átdolgozása, és mint ahogy általában lenni szokott az eredeti gyenge másolata.
Nekem legalábbis az eredeti verzió sokkal jobban tetszett. Érdemes bele nézni van fenn videó eredeti címmel (Cha Cha Cha) amint Antonio gitározik és énekel Luciának. Nagyon szép az a rész.
5/10
idõjós1010 2012 nov. 07. - 18:34:31 5/10
(3/4)
Hát igen, ez is jogos. Viszont talán ez a kövér kis srác már alig várta hogy ne a belsõ értékeket kelljen kutatni egy nõben, és akinek a szépségéért már gyerek kora óta rajong, azt választhassa úgy mint a legtöbben. Bár egyébként ettõl függetlenül ez a pali feltûnõen semmit agymosottnak tûnt gyermekkori, és feltehetõen késõbbi kamaszkori önmagához képest is.
napraforgó 2012 nov. 07. - 06:47:55 Előzmény idõjós1010
(2/4)
Ezeken én is fennakadtam. A kis kövér sráctól elvártam volna, hogy a belsõ értékekre figyeljen, így ismerhette volna gyerekkori barátnõjét, meg a dilijeit. Mikor a kövérséget "kinõtte", éppoly sekélyessé vált volna, mint a többi jóképú pasi??? Csak a "jó nõk" érdekelték volna? Minden elõzmény nélkül pont abba a felszínes, sekélyes lányba szeret bele, akit egész gyerekkorában meglehetõsen linknek ismert meg?

És miért is szeretett bele Antonioba Lucia? Hiszen semmit nem tudott a fiú valódi jellemérõl. Szóhoz sem engedte jutni soha, csak kemény kiképzésben részesítette, hogy meghódíthassa a barátnõjét.

A témát ismerjük már, volt valami hasonló témájú amcsi film is, a címére nem emlékszem.
Túl tökéletesre sikerült a csalinak szánt szépfiú és a mahináló lány is beleszeretett a végére, így most már nem az eredeti pasi, hanem a csábító csali megszerzéséért folyt a küzdelem.
5/10
idõjós1010 2012 júl. 12. - 23:15:19 5/10
(1/4)
A film jó, de nem volt hiány bakikban sem a sztori terén. persze ez egy rém egyszer Olasz film, ami egy könnyed laza délután, vagy kora esti idõpontban elalvás elõtt pont belefér egy átlag háziasszony életébe, s nem is várna tõle túl sokat.
SPOILER
Adott egy gyermekkorból ismert férfi, és egy fiatal nõ akinek KB mióta ismeri, tetszik is a pasas, mégsem próbálkozik be nála egyszer sem. De még csak a tudomására sem hozza tán feléje érzett vonzódását, egészen addig, míg a csaj férfifaló, vonzó barátnõje is szemet nem vet rá. Ugyanis innentõl kezdve erõt és idõt nem nem sajnálva mindent bevet, egybõl leleplez, leteper, összeesküszik........stb Milyen érdekes hogy egészen addig mondhatni szalmaszálat sem tett volna arrébb az ügy érdekében, de most egyszeriben minden megváltozik ! :-D
A másik problémám az volt mikor rádöbbenvén hogy mégsem ez a pali számára az igazi, feltesz neki olyan keresztkérdéseket, melybõl azt szerette volna leszûrni, hogy mennyire ismerte õt úgy legbelülrõl imádott gyermekkori barátja, szeretõje, (múzsája). Mikor kiderül hogy semennyire, akkor kaptam én ismét a fejemhez. gyerek kora óta ismeri, de azt sem tudta róla megmondani hogy milyen kényszercselekvései vannak mikor zavarba hozza valaki. De egyébként úgy KB egy szót sem tudott kinyögni semmirõl. :-D Szóval ez így kész......
Ez a film ennyit is ért. 5/10 (jóindulattal).