zisi 2012 jún. 02. - 19:15:44
(2143/2153)
Zone Romantica csatornán adták elég régen, Perla- Perla, a fekete gyöngy címmel (208 részes volt)! Fõszereplõk: Silvia Navarro (Idõtlen szerelem, Mindörökké szerelem, Amikor az enyém leszel) - Perla Altamirano / Julieta, Leonardo Garcia - Roberto Valderrama
offtopic
napraforgó 2012 jún. 02. - 17:36:00
(2142/2153)
Lehet, hogy én voltam, aki ezt a véleményt adta. Megírtam már máskor és máshová is.

A romantikus filmeket, sorozatokat szeretem, de az ok nélküli zagyvaságokat nem. És ha ilyesmivel telepakolnak egy sorozatot, akkor az nálam nem lesz nyerõ. Csak szomorúnak tartom, hogy mások rajongani tudnak érte. A hülyeségért ugyanis nem kellene rajongani. Na de ez csak az én véleményem.
napraforgó 2012 jún. 02. - 17:29:15
(2141/2153)
Nem láttam, sõt még csak nem is hallottam róla. Melyik csatorna adta?
bklau 2012 jún. 02. - 15:49:25
(2140/2153)
Nem más játszotta csak nagyon más lett az arca a kivasalt hajjal, fõleg, hogy sosem volt neki ilyen a sorozat alatt.
10/10
iriszke1 2012 jún. 02. - 15:42:27 10/10 Előzmény Miss Pearl
(2139/2153)
Szia!- Maripaz volt a vesedonorja az édesanyjának, és mûtét alatt komplikáció lépett föl, nem tudták elállítani a vérzést és elvérzett-valószínûleg. Nem mentek bele a részletekbe ha jól emlékszem.

Az utolsó részben Huditot más játszotta ha jól láttam,- Ti észrevettétek?
BENovelas 2012 jún. 02. - 14:37:44 Előzmény napraforgó
(2138/2153)
Nálam a hosszú sorozatok a jók mert elõre lehet sejteni hogy mik lesznek benne. Új szereplõk, új díszletek. Ez nagy dolog. Az Angela c. sorozatot anno a TV2-n láttam és 78 részes volt! Nagyon kevés. Néha kell a hosszúság mert sokan szeretik hidd el. A Perlát láttad?
BENovelas 2012 jún. 02. - 14:35:05 Előzmény napraforgó
(2137/2153)
Bocs csak valaki hasonlót írt egy hosszú sorozatra. Ezt a klisés mondatot más is leírta és szinte ugyanaz volt.
Miss Pearl 2012 jún. 02. - 13:34:31
(2136/2153)
Sziasztok! Tudja valaki , hogy Maripaz miért halt meg? Sajnos ezt a részt nem tudtam megnézni! Köszönöm! :)
napraforgó 2012 jún. 02. - 06:21:38
(2135/2153)
Mire érted, hogy nem saját vélemény? Akármire is, a leghatározotabban: de igen! Nem szoktam más véleményét megírni, csak a magamét. Ha egyetértek valakivel, úgymond magamévá teszem a véleményét, akkor az jelezni szoktam: egyetértek xy véleményével, mely szerint....

Mellesleg a vad angyalban is volt egy pont, ahol megbicsaklott az addig jól felépített történet, és látszott, hogy most már - a nézettség miatt - csak arra mentek, hogy minél jobban elnyújtsák a sorozatot, minél hosszabb legyen. Ha a szerzõknek nem jutott semmi az eszébe, hát jött az újabb és újabb diszkójelenet, ahol hosszú percekig vérforraló latin zenére rázták a gömbölyû popsijukat a diszkó-görlök. Itt tették be a sofõr virsliüzletét, vagy a kertész gnocchiéttermét és sok más hülyeséget, amire a történetnek amúgy nem volt szüksége.

Nem, én meg vagyok gyõzõdve, hogy atól, hogy hosszabb valami, nem lesz jobb, sõt általában romlik a minõség.
Szóval nagyon meggondolom, hogy ebbe az eleve hosszúba belefogok-e. Nagyon tartok tõle, hogy itt is csak azért lett elnyújtva, mert a nézõknek tetszett - Mexikóban még aznap este mûsorba megy a napközben felvett anyag, miként azt egy Frei Tamás-féle régi interjúból megtudtam. Ha a nézõknek tetszik, gyorsan hozzákomponálnak még legalább 50 részt, ami tök fölösleges, csak elnapolja a végkifejletet.
10/10
iriszke1 2012 jún. 02. - 00:38:02 10/10
(2134/2153)
Sziasztok!
Nagyon tetszett a vége, csak túl érzékeny lelkületû vagyok és majdnem az egész utolsó rész alatt a könnyeimmel küzdöttem. Nagyon tetszett, hogy Toni végre nyomott egy cuppanósat Carlota szájára. Mindenki azt kapta amit érdemelt, szóval tökéletes befejezés volt. Bár egy kicsit elhúzták a keresést, és a boldog végkifejlet kicsit megkurtíttatott ez miatt.
A sorozathosszakról osztom a véleményetek, ez tökéletes 102 rész. Ezen már nem lett volna értelme nyújtani. Ott volt az Accoralada. Az egy nagyon jó sorozat lett volna de abba annyi hülyeséget beleraktak, és nem csak a végén, hogy már vérlázító volt sokszor. Annak az íróját Antolinnal lelövetném, de nem a lábába mint Szaulnak.
Jó volt olvasni titeket, fõleg Suxel és Napraforgó összefoglalóit. Köszönet érte. Remélem még máshol összefutunk.
Üdv MINDENKINEK