napraforgó 2012 ápr. 16. - 13:18:19
(1513/2153)
Camillo majdnem elszólta magát Antolin elõtt - de még idõben korrigált...
napraforgó 2012 ápr. 16. - 11:41:31
(1512/2153)
"És vajon mit fogsz szólni egy olyan B-szeretõhöz (aki nem is szeretõ), aki nem olyan alázatos, megértõ és szelíd? Akinek indulatai vannak, mint az A fickónak, sõt, ejnye-bejnye dolgokat is csinálni fog... :-)"

Ki az a hülye, aki olyan B pasinak drukkol, mint amilyet te bemutattál? Én biztos nem.
10/10
ateate 2012 ápr. 16. - 10:29:17 10/10
(1511/2153)
És vajon mit fogsz szólni egy olyan B-szeretõhöz (aki nem is szeretõ), aki nem olyan alázatos, megértõ és szelíd? Akinek indulatai vannak, mint az A fickónak, sõt, ejnye-bejnye dolgokat is csinálni fog... :-)

Violet: Én is Camilónak drukkoltam néhány rész erejéig, de hamar jön az a fekete holló... Úgyhogy átpártoltam Ivánhoz. Kíváncsi leszek, nálad meddig tart.

Én amúgy anno a Judith-Camilo párosnak drukkoltam, amíg Camilo el nem vette Lucíát.
10/10
suxel 2012 ápr. 16. - 08:50:34 10/10
(1510/2153)
Na hát ezt azért hamarabb el tudom képzelni egy Saul karakterrõl, mint Ivanról. Jó neki is voltak hibái ismerjük el, de õ egy régi sérelmet próbált elverni embereken, de szinte ez mindig Lucian jött össze, aki nem ártott neki, csak hallgatott. Azután, hogy felülkerekedett rajtuk már semmi probléma sem volt közöttük, megszûntek a titkok, megszûntek a problémák. Végül is nem ezt tanulta az anyjától, akármilyen is a genetikai apja, meg van mellette egy normális nevelõapa, aki azért megtanította az "élet dolgaira". Meg én azt sem hiszem, hogy JJ. is valaha ilyen normálisan bánt volna a 3 gyermekével, 4-et inkább nem írok! :P :)
napraforgó 2012 ápr. 16. - 07:50:31
(1509/2153)
Mindig vannak ilyen Palácsik Timea-féle nõk, akiket idõnként meggyepál a szerelmük, aztán jön a rózsacsokor, fogadkozás és megbocsátanak. Aztán jön a következõ pofon, az újabb igérgetés, stb, és ez így megy a végtelenségig.

Ezért tudom én is támogatni a B szereplõket, akik nem ordítoznak a nõvel, nem vesznek össze vele hetente (a fordulatos cselekmény kedvéért), hanem kitartóan epekednek és mindig ott vannak támasznak.

És ezért nem is hiszek a szappanoperák boldog végkifejletében, a boldogan éltek, amíg meg nem haltakban, mert eljön az az idõ, amikor 20-30 évvel késõbb esetleg Ivan is azt mondja majd a nõre, amit genetikai apukája, Juan Jaime: Mi ütött ebbe a nõbe? Rátört a klimax, vagy az Alzheimer kór?
Mert aki 30 éves korában olyan indulatos, az dilis lesz 60 évesen is, nem lesz belõle kedves, tesze-tosza papucsférj.
10/10
suxel 2012 ápr. 15. - 22:54:41 10/10
(1508/2153)
Lehet azért látjuk néha jobbnak a B-karaktereket, mert a fõhõsök hajlamosak hibázni a fõhõsnõvel szemben, kételkednek bennük, megbántják õket, néha meg is alázzák, könnyen besétálnak a rivális hölgy hálójába, míg van a B-szeretõ, aki bármit megtenne a lányért, mindig ott van neki, viszont õ neki az elsõ kell minden hibája ellenére, s jobb esetben ez a B-szereplõ nem fordul át negatívba, csak reménytelenül szerelmes. Szerintem ezért is vagyunk néhányan, akik hajlandóak ezeknek a szereplõknek szurkolni.
10/10
Milibindi 2012 ápr. 15. - 22:01:44 10/10
(1507/2153)
Én is a fõhõsöknek drukkolok. Én általában mindig ,nálam talán egyszer volt ilyen ez a Sonadoras volt ahol annak drukkoltam, hogy Jose Luis Jaquelinnal jöjjön össze!
10/10
suxel 2012 ápr. 15. - 21:16:33 10/10
(1506/2153)
Huhh, nálam is sok helyen elõfordult már, hogy nem a fõhõsnek drukkoltam, hanem a B-karakternek vagy a C-karakternek, ha volt olyan. Ez kivételesen nem azok közé tartozott, a másik pedig az Angela volt az a sorozat emellett, ahol a fõhõspárosnak drukkoltam. A többi esetében vagy nem érdekelt a fõhõsszál és jobban foglalkoztattak a negatív karakterek vagy az alternatív megoldásnak drukkoltam én is.
violet82 2012 ápr. 15. - 20:43:56
(1505/2153)
Én valahogy most Camilonak szorítok :D tetszik ez a párosítás, nem olyan unalmas. Elég sok sorozatban elõfordult már velem, hogy nem a fõhõsnek drukkoltam :P Ivan és Alex meg olyan jól elvannak, aranyosak együtt -gyorsan tellik az idõ, már vége is a sulinak :D Maripaz nagyon meg fogja ütni a bokáját hamarosan, van egy olyan érzésem.
10/10
Milibindi 2012 ápr. 14. - 21:58:31 10/10
(1504/2153)
Nah behoztam a lemaradásomat! Szerintem Maripaz megérdemelte volna, hogy Bruno a s**ggébe harapjon , akár amikor Alexet bántotta, de akár az esküvõn is! Még szerencse, hogy Ivanék hazaértek különben Maripaz kinyíratta volna Brunot!
Végre egy olyan sori ahol szulés után rohangálnak vidáman mintha mi sem történt volna, hanem itt látszott Lucián, hogy fáj.