napraforgó 2012 ápr. 06. - 18:29:17
(1403/2153)
Ivan megesküdött mindenkinek, legfõképp saját magának, hogy nem lesz közte semmi Maripazzal. Ehhez képest elég volt, hogy a nõ ledobta a köntösét. No akkor kellett volna kirúgni, meg akkor kellett volna tombolni, hogy mit merészelsz, te cafka?
De nem tette, és utána már hiába nézegeti a billiárdgolyót. És innentõl nincs joga senkit semmiért felelõsségre vonni. Mert aki ilyen hülye, meg ilyen jellemtelen, az ne kritizáljon másokat.
juan-ZSU 2012 ápr. 06. - 18:24:42
(1402/2153)
én csalódtam Ivánban ennyit a nagy szerelemrõl amit Lucia iránt érez :S és pont Maripaz na neee!
napraforgó 2012 ápr. 06. - 18:17:26
(1401/2153)
Azért nagy dolog, mert utoljára azt mondta Luciának, hogy "örökké szeretni foglak".
Még azt se tartom olyan nagy hibának, hogy kb. egy hónappal késõbb összefekszik valakivel, de MIÉRT PONT MARIPAZZAL? ha talált volna valakit, egy futó kalandot egy bárból, vagy akár egy rendes nõt, vagy egy utcalányt, ezt mind megérteném. De pont Maripaz? Aki belepiszkított az életébe, mind a gyerekét, mind a szerelmét illetõen, ez az egyetlen, amit nem tudok megérteni és ha érintett lennék, nem is bocsátanám meg.

Nekem nem jó duma az, hogy házasok és az a természetes, ha le is fekszenek egymással. Aki így belekényszerített egy nem-akarom-házasságba, az bizony megérdemli, hogy negligálják.
Már azon csodálkoztam, hogy Ivan nem ragaszkodott a házassági vagyonjogi szerzõdéshez, hogy hagyja Maripazt költekezni, stb. Én tuti olyan szoros õrizet alá vonnán, hogy azt is megbánja, hogy megszületett, nemhogy azt, hogy hozzámjött.

Pl. Nincs kocsi - van sofõr, aki hozza, viszi. Ez még arra is jó, hogy tudjam, hová megy, kivel találkozik, mit csinál. Hitelkártya minimális limittel - aztán majd meggondolom, mit fizetek ki és mit nem. Gyûjteném az adatokat, legkésõbb egy év múlva beadnám a válókeresetet.

Nem hiszem el, hogy Ivannak nem fordult meg a fejében, hogy elõbb-utóbb megszabadul Maripaztól és visszamegy Luciához. Na de így???
10/10
suxel 2012 ápr. 06. - 18:03:23 10/10
(1400/2153)
Végülis én ezt azért nem tartom olyan nagy dolognak, mert végtére semmi nem köti Luciahoz, hisz azzal megszûnt minden, hogy elvette a nõvérét, olyan mint aki éli a saját életét, akármit is érezzen legbelül.
10/10
suxel 2012 ápr. 06. - 18:00:46 10/10
(1399/2153)
Tényleg nem vehetõ ki egy könnyedén abból a jelenetbõl. Ezt el kell ismernem. Nagyon sokat megnéztem a neten, sokszor leállítottam, pillanatképeket kerestem, s a vége felé is csak sejtésem volt a báros embert illetõen.
napraforgó 2012 ápr. 06. - 17:59:09
(1398/2153)
Elgondolkodtam a jellemeken, lehet, hogy Ivant szándékosan nem akarták hibátlannak ábrázolni - túl indulatos, elhamarkodottan dönt, nem viszi végig a dolgokat, stb. Ezek még érthetõk, emberi hibák, örökölte, tanulta, stb,.
DE - ez a Maripazos ügy olyan nagy hiba, amit nem lehet megbocsátani. (Nyilván lettek volna más lehetõségek - hadd ne részletezzem...)
Azt a nõt, aki tönkretette az életemet, aki elválasztott a szívszerelmemtõl (alig néhány hete), a gyerekével fikarcnyit sem törödik, csak a pénzköltés érdekli úgy kellett volna pucéron kihajítani a szobájából, hogy a köntöst utánavágja. És most miért nem ordított, hogy ne gyere a közelembe, mert megtéplek? Csak azokkal üvöltözik, akiket szeret?
napraforgó 2012 ápr. 06. - 17:50:55
(1397/2153)
DVD-m van, felveszem, hogy ha nem tudom élõben nézni, visszanézhessem. De aztán rögtön le is törlöm - ezért bizonytalanított el az a néhány vélemény a nõi-férfi kezet illetõen. Én nõi kezet láttam a pincér tálcájánál és férfi kezet Lucia elbódításánál. Ezért gondoltam, hogy egy vegyes-páros volt a tettes.
10/10
suxel 2012 ápr. 06. - 17:03:08 10/10
(1396/2153)
Maripaznak úgy látszik még mindig van csábereje, mint 10 évvel ezelõtt, akkor se kellett sokat tennie, hogy elbolondítsa a fiút. Na meglátjuk, hogy innen mi lesz a folytatás. :)
Megkérdezhetem, hogy hol nézted vissza ilyen hamar, vagy netán van valami felvevõd?
napraforgó 2012 ápr. 06. - 16:38:47
(1395/2153)
Nos, most sikerült visszanéznem, szomorúnak és nem röhejesnek találom Ivanék szexjelenetét. Nem nagyon kellett kapacitálni a fiút. Utólag meg már minek nyafog? (Még annyi mentsége sincs, hogy aludt, vagy félálomban volt, ahogy én képzeltem egy-két nappal ezelõtt)
Még Anthony is elitéli miatta: Mostantól Lucia halott a számodra...
És igen, innentõl már nincs joga beleszólni Lucia életébe (sõt, tulajdonképp már a házasságkötés óta nincs. Hozott egy döntést - a fia Maripazzal, és Lucia nincs többé.
10/10
suxel 2012 ápr. 06. - 15:41:40 10/10
(1394/2153)
Rendben, meglesz!!! :) :)